Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde gizemler çözülüyor! Yüzüklü kişi aslında o karakter mi?

Çukur dizisinde gizemler çözülüyor! Yüzüklü kişi aslında o karakter mi?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV’nin Pazartesi akşamları ekrana gelen dizisi ‘Çukur’a dün akşam Cumali’nin düğünü damgasını vurdu. Aslında Yıldız’ı seven ve ona evlenme teklifi eden Cumali hayır cevabı alınca anne ve babasının zoruyla Uluç Reis’in kızı Damla ile nikah masasına oturdu.

Bazı izleyiciler Damla’yı Cumali’nin yanına Yıldız’dan daha çok yakıştırıp bu evliliğe sevinse de , Cumali bu evliliğin bir formalite olduğunu ve kıyılan resmi nikahtan ötesinin olmayacağını belirtti. Nikahtan sonra soluğu da Yıldız’ın kapısının önünde aldı.

Yıldız’ı oğluna yakıştırmadığı için bu evliliğe engel olan ve Cumali’nin Damla ile evlenmesini isteyen Sultan’ın, Uluç Reis’in hain çıkmasının ardından düştüğü durum da izleyicilerin gözünden kaçmadı. Yani Sultan, ailelerine yakışan bir gelin almak isterken Koçovalı’lara ihanet eden Uluç’un kızını gelin olarak eve sokmuş oldu. Üstelik, Damla’nın da babası gibi bu işin içinde olma ihtimali de söz konusu.

Çukur dizisinde gizemler çözülüyor! Yüzüklü kişi aslında o karakter mi? 7

Farkında olmadan da olsa yaptığı bu hata Sultan’ın sert ve otoriter tavrına tepki gösteren izleyicilerin hoşuna bile gitti ve “Yıldız’ın ahını alırsan böyle olur” dedirtti. Çünkü, bu gerçek ortaya çıkınca Sultan’ın artık Cumali-Yıldız aşkına engel olmaktan vazgeçmesi ve Yıldız’ı kabullenmesi bekleniyor.

İzleyenlerin aklının takıldığı bir başka nokta ise kayıtlarda ölü olarak görünen Cumali’nin nasıl nikah kıyabildiği oldu ama Cumali  Vartolu’ya söylediği “Bu zaten benim düğünüm değil” repliği ile sahte kimlikle evlendiğini açıklamış oldu.

Ancak, izleyiciyi en çok şaşırtan nokta ise Uluç Reis’in uzun zamandır kim olduğu merak edilen yüzüklü adamla buluşması oldu. Uluç Reis’in aslında hain olduğunu tahmin eden izleyiciler vardı ama yine de şaşırtıcı bir gelişme oldu bu.

Öte yandan; sesini de duyduğumuz yüzüklü adam Uluç’a “Tebrik ederim. Çukur’u bırak. Evin içine kadar girdin” dedi.

Bu ses ilk başlarda Çetin Tekindor’un sesine benzetilse de, dikkatli dinleyince Yücel karakterinin sesi olduğu düşünüldü. Yani, büyük ihtimalle yüzüklü adam Yücel karakteri çıkacak.

Tüm bu gelişmeler Çukur’un yeni bölümlerinde açıklığa kavuşacak.