Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde kaderin aşıklara kötü bir sürprizi var!

Çukur dizisinde kaderin aşıklara kötü bir sürprizi var!

tarafından ker_def

Artık tek bir amacı vardı o da Koçovalıları yok edip Çukur’u ele geçirmekti!

Geçmişini bir sır gibi saklayan Vartolu çocukluğuna dair en güzel hatırasını gördü. Çukur’a geri dönmesiyle geçmiş yaraları birbir açılmaya başlamıştı. Aklında ve kalbinde sakladığı Sadiş’i çok uzakta sansa da Saadet aslında Koçovalılar’ın evinde yaşamaktaydı.

Sadiş’i gördükten sonra büyük bir ikilem yaşayan Vartolu sonunda onu aramaya karar verdi. Yıllar sonra Saadet’in sesini duymak Vartolu’nun içindeki o masum çocuk Salih’in hareket etmesine sebep olmuştu.

Vartolu, Saadet’e kendini farklı bir kişilikte tanıttı. Vartolu Saadettin yerine Öğretmen Salih olduğunu söyledi.

Vartolu çok uzun zamandır unuttuğu mutluluğu yine Sadiş’te bulmuştu. Onunla konuşmak onu bambaşka hale getiriyordu.

Saadet içinde zorlu bir dönem başlamıştı. Koçovalıların yanında Vartolu’nun gerçek kişiliğini bilmeden yeniden aşkı hissetmeye başlamıştı.

Vartolu ise artık Saadet’in yanında olup onu uzaktan uzağa korumaya başlamıştı.

Saadet, Salih’in Çukur’da olduğunu onu koruduğunu anlamıştı. Artık Salih’le görüşmek istiyordu. Fakat bu görüşme hayal ettiği gibi değildi. Çünkü Vartolu, Sadiş’inin kendisini eskiden tanıdığı o masum çocuk olarak bilmesini istiyordu. Karşısında eli kana bulanmış bu adamı görmesini istemiyordu.

Sadiş, ne Salih’le ne de Salihsiz yapabiliyordu. Hayatının alt üst olmasından onu sorumlu tutuyor Salih’e hayatından çıkmasını istediğini söylüyordu.