Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde kaderin aşıklara kötü bir sürprizi var!

Çukur dizisinde kaderin aşıklara kötü bir sürprizi var!

tarafından ker_def

Çukur dizisinde kaderin aşıklara kötü bir sürprizi var! 7

Sadece kısa bir süre…

Daha sonra yüreği ne olursa olsun bir daha onu kaybetmeye göze alamıyordu. Onun kendisinden bir kez daha uzaklaşmasını istemiyordu. Ve Salih’le görüşmek istedi. O duvarın altında buluşmak birbirlerini görmeseler de yanında hissetmek ona yetecekti.

Ve yıllardır isimlerinin kazılı olduğu o duvarın altında buluşan Sadiş ve Salih bir aşkı büyütüyorlardı.

Ta ki Baykal, Vartolu’yu tehdit edene kadar…

Vartolu çocukluk aşkı Sadiş’i koruyabilmek adına, ona evli olduğunu söyledi. Böylece uzak kalmaları için bir bahaneleri olacaktı.

Vartolu’nun bu kirli dünyasında Sadiş’le saf ve temiz bir aşkı yaşama şansı var mı?

Koçovalılar’ın evine giden Vartolu hiç beklemediği bir anda Sadiş’i görür. Vartolu, Sadiş’e ilk defa bu kadar yaklaşmıştır.

Vartolu’nun kim olduğunu görmek için pencereden dışarı bakan Sadiş büyük bir şok yaşar. Karşısındaki adam onun çocukluk aşkı Salih’ti. Koçovalılar’ın en büyük düşmanı onun kalbinin tekrar çarpmasına neden olan adamdı.

Ne yapacağını bilemeyen Sadiş eski günleri düşünmeye başlar. Düşünmeye başladıkça unuttuğu sandığı anıları tekrar ortaya çıkar. Küçükken Salih’in onu İdris’in evine getirdiğini, orasının babasının evi olduğunu hatırlar.

Sadiş ne yapacağını, ne hissedeceğini bilemiyordu. Yıllar sonra karşısına çıkan çocukluk aşkı Salih, ailesi bildiği Koçovalı Kahraman’ı öldürmüştü. Baş düşmanlarıydı. Aşka olan inancını yitirmiş, Salih’in yaptığı karşısında kendisini ailesine karşı suçlu hissediyordu. Ve canına kıymak istedi. Son anda Yamaç’ın yetişmesiyle kurtuldu.

Sadiş, Vartolu ile yüzleşmek istedi. Ona hesap soracaktı, yaptıklarının hesabını.