Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde ölen oyuncu bakın hangi dizide ortaya çıkacak?

Çukur dizisinde ölen oyuncu bakın hangi dizide ortaya çıkacak?

tarafından zk zk
Show TV’nin Çukur dizisi, geçtiğimiz sezon sonunda katliam gibi bir finalle sezona veda etmişti.

Kimin ölüp kimin kaldığı henüz bilinmiyor ama oyuncuların yeni anlaşmalarıyla yeni dizileri de ortaya çıkıyor.

Dizide Baykal’ın oğlu Nazım, kardeşi Emrah tarafından öldürülmüştü. En azından öldüğü net olan isimlerden birisiydi. Dizide Nazım’ı oynayan Tansu Taşanlar, TRT1’De yayınlanan “Mehmetçik Kûtulamâre” dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Kamil Aydın’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi, geçen haziran ayında 19. bölümünde sezon finali yapmıştı. Perşembe akşamları seyirciyle buluşan dizinin kadrosuna yeni sezonda yeni oyuncular da katılıyor. “Çukur” dizisinin avukat Nazım’ı Tansu Taşanlar TRT’nin dev bütçeli dönem dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Çukur dizisinde ölen oyuncu bakın hangi dizide ortaya çıkacak? 7

Riva’da kurulan görkemli platoda çekilen dizinin kadrosuna ayrıca Berk Erçer, Dilşat Çelebi ile Cansu Fırıncı da sürpriz karakterlerle katıldı. Okuma provaları süren dizinin hafta sonu sete çıkması planlanıyor. Mehmet Bozdağ’ın bu yıl 5. sezonuna girecek olan fenomen dizisi “Diriliş Ertuğrul”un çekimlerinin ise eylül ortasında başlanacağı konuşuluyor. 10 yıllık zaman atlamasının yaşanacağı dizide Ertuğrul’un oğlu Osman ve diğer önemli roller için geniş bir cast çalışması yapılıyor.