Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisine gelen değişiyor! İrem Sak da yapmadığı şeyi yaptı!

Çukur dizisine gelen değişiyor! İrem Sak da yapmadığı şeyi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisi final sezonu ile yakında izleyicilerle buluşacak. Önceki gün Aras Bulut İynemli’nin geleneksel çekimlerin başladığı pozunu daha önce de görmüştük. Dizi. 4. ve final sezonu ile Show TV ekranına geliyor.

Oyuncu kadrosuna da her yıl olduğu gibi yeni isimleri katmaya devam eden Çukur dizisinde, Mustafa Avkıran ile İrem Sak fark yaratacak karakterlerle geliyor.

Nejat İşler’in Çağatay Erdenet karakteri ile büyük bir etki yarattığı dizisinde Erdenet ailesi büyüyor… Barış Arduç da geçen sezon Arık Böke Erdenet olarak yapıma katılmıştı.

Erdenet ailesine babalarını canlandıracak olan Mustafa Avkıran katıldı.Cengiz Erdenet olarak izleyeceğimiz Avkıran, diziye önemli katkılar yapacak.

Erdenet ailesinin bir üyesi olarak da İrem Sak’ı ekranda izleyeceğiz. Seren Erdenet olarak izleyeceğimiz ünlü oyuncu, çekimler öncesinde poligonda yaptığı atış talimi ile dikkat çekti.

Çukur dizisine gelen değişiyor! İrem Sak da yapmadığı şeyi yaptı! 7

İrem Sak, diziye hazır ve silahlara da alışmaya çalışıyor. Ünlü oyuncunun poligondan yaptığı paylaşım da hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Eylül ayında yeni bölümlerinin yayınlanması beklenen Çukur dizisi, final sezonunda yine çok konuşturacak.