Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin aldığı riski, Ufak Tefek Cinayetler dizisi almaya cesaret edemedi!

Çukur dizisinin aldığı riski, Ufak Tefek Cinayetler dizisi almaya cesaret edemedi!

tarafından ker_def
Çukur dizisi Show TV’nin bu sezon fenomen olan yapımı…

Ufak Tefek Cinayatler ise Star TV’nin sezona damga vuran yapımı…

Her ikisinin sezon finali de izleyicileri şaşkına çevirecek sahnelere sahipti…

Ancak herkesin hem fikir olacağı konu ise Çukur’un sezon finaliyle büyük bir risk almayı tercih ederken, Ufak Tefek Cinayetler’in böyle bir cesaret sergileyememesi oldu.

Çukur dizisinde birçok karakter görünüşe göre ölerek diziye veda etti. Tabii ki yeni sezonda ters köşe olma durumunu da düşünmek lazım.

Ancak Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finali ana karakterlerden birinin ölmesine kesin gözüyle bakılırken, bu yapılmadı.

Yani Çukur’un sergilediği cesareti Ufak Tefek Cinayetler dizisi gösterememişti.

Vatan gazetesi tv eleştirmeni Oya Doğan, bu durumu köşesine taşıdı ve şöyle yazdı:

Çukur dizisinin aldığı riski, Ufak Tefek Cinayetler dizisi almaya cesaret edemedi! 7

ÇUKUR DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

“Çukur’un aldığı riski takdir ettim. Çukur’da hikayenin gerçekçiliği için resmen katliam yaptılar. Aynı riski Ufak Tefek Cinayetler için de göstermelerini beklerdim. Sanırım Çukur’da sadece Yamaç, Vartolu ve izleyici hayatta kaldı. Her şey birkaç dakika içinde oldu. Emrah Nazım’ı öldürdü, sonra da zehirli içeceği içerek kendisi öldü. Sonrası çorap söküğü gibi geldi. Sadiş hamile olduğunu Vartolu’ya söyleyince kavga bitti. Çukur’u Selim’e bırakıp Tokat’a yerleşti. Aradan 3 ay geçti. Vartolu ve Medet mutluydu, ta ki Sadiş’in çığlıkları duyulana kadar… Çukur’un dövmesindeki noktaların olmadığı bir şekilde yüzük takan adamlar Sadiş’i kaçırıp Medet’i öldürdüler. Çukur’a kavuşan ama ailesiz kalan Selim mutsuzluktan bileklerini keserek intihar etti. İdris, Paşa ve Emmi kahvehane yapacakları mekanda aynı yüzüğü takan adamlar tarafından saldırıya uğradı, kurtulmaları çok zor görünüyor. Aynı dakikalarda Celasun ve Akşın’ın nikahı nedeniyle Yamaç hariç; tüm Koçovalı Ailesi ve Çukur’un en dikkat çeken isimleri evdeydi. Aynı adamlar eve de saldırdı. Sultan, Ayşe, Nedret, Celasun, Akşın, Karaca, Muhittin, Kemal, Meke, Metin ve Acar’ı vurdular. Oradan kimse kurtulamaz, çok zorlasak sadece bir kişi kurtulabilir.

Dövme değişti, aile gitti

Finalde Yamaç perişan haldeki Vartolu’yu buldu ve yeni düşmanları için birlikte hareket etmek için elini uzattı. Bir de şu meşhur Çukur dövmesinin anlamını öğrendik. Üstteki üçgen çatı demekmiş. Alttaki üç nokta ise; öz aileni, kendine seçtiğin aileni ve akrabalarını, alttaki üçgen ise Çukur’u temsil ediyormuş. Bu sezon finaliyle gördük ki, dövme değişti. Yani sadece çatı ve Çukur kaldı. İçinden aileyi aldılar. Bu da demek oluyor ki herkes öldü. Yeni düşman Cumali, İdris’in hapisteki oğlu gibi görünüyor. Çukur eylülde yepyeni hikayesi, yepyeni oyuncuları, Yamaç ve Vartolu’yla ekranda olacak. Herkesin emeğine sağlık!”