Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ile Sefirin Kızı arasında amansız bir reyting yarışı oluştu!

Çukur ile Sefirin Kızı arasında amansız bir reyting yarışı oluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinin yayına başlamasından sonra Pazartesi akşamları reyting yarışının çok çetin geçeceği belli olmuştu. Sefirin Kızı daha ilk bölümlerden itibaren Vuslat, Zalim İstanbul ve Yasak Elma dizilerinin üzerinde yer alarak Çukur’a rakip olmuştu.

Geçtiğimiz bölüm de Çukur dizisini AB ve ABC1 gruplarında geçerek Pazartesi akşamlarına damga vurabileceğini göstermişti. Peki dizilere verilen aranın ardından 13 Ocak’ta yeni bölümleri ile yayınlanan Çukur ve Sefirin Kızı reyting yarışında hangi noktada?

Sonuçlar ortaya çıktı ve müthiş rekabetin devam ettiği rakamlara yansıdı. İlk olarak aşağıda size 13 Ocak Çarşamba gününün total, AB ve ABC1 gruplarında ilk 10 programını sunuyoruz.

Çukur ile Sefirin Kızı arasında amansız bir reyting yarışı oluştu! 9

Görüldüğü üzere Çukur dizisi Totalde birinci sırada bulunuyor, ikincilki ise Seferin Kızı dizisinde.. AB grubunda ise Çukur 2. ve Sefirin Kızı da 3. oldu.ABC1 grubunda ise Sefirin Kızı 2. ve Çukur da 3.sırada…

Dizilerin sosyal medya hesaplarında da elde edilen reyting rakamlarına yer verildi. Çukur dizisinin bir adım önde olsa da Sefirin Kızı’nın da hemen ensesinde ve ciddi bir rakip olduğunu aşağıdaki reyting oranlarından da görebilirsiniz.

Çukur ile Sefirin Kızı arasında amansız bir reyting yarışı oluştu! 10

Çukur ile Sefirin Kızı arasında amansız bir reyting yarışı oluştu! 11

Bu tablo gösteriyor ki,Pazartesi akşamları Çukur ve Sefirin Kızı böyle giderse yenişemeyecek. Hangi dizi güçten düşer, ilgi azalır ise diğeri ancak bu şekilde onun önüne geçebilir.

Ancak her iki dizinin de ciddi bir izleyici kitlesi olduğu ve heyecanı, aksiyonu hiç kaybetmemeleri gerektiği bu tablonun anlattıkları. Yoksa diğer dizi hemen öne geçecek kadar yakında…