Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur reytingde yine zirvede! Yasak Elma ve Sefirin Kızı arasında amansız yarış!

Çukur reytingde yine zirvede! Yasak Elma ve Sefirin Kızı arasında amansız yarış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un 4. sezonu da başarıyla devam ediyor. Artık reyting elde etmenin çok zor olduğu bu dönemde Çukur dizisi farklılaşan hikayesi ve oyuncu performanslarının gücüyle ayakta kalmasını iyi biliyor.

4. sezondan 3. bölümü dün akşam yayınlanan dizi rakiplerinin önüne geçmeyi başardı. Totalde 6.51 izlenme oranı elde eden Çukur, MasterChef Türkiye’yi de geride bırakarak ilk sırada yer almayı başardı.

AB’de 5.41 reyting elde eden dizi 3. sırada yer alan Yasak Elma’ya geçildi… ABC1’de ise 6.71 reyting ile Çukur, MasterChef’in ardından 2. sırada yer aldı. Sefirin Kızı dizisinin geçen haftaya göre yükseliş yaşaması ve Yasak Elma dizisini totalde ve ABC1 gruplarında geride bırakması çok önemli bir çıkış olarak dikkatleri çekti.

AB grubunda ise Yasak Elma 5.60 reyting oranı ile günün en başarılı dizisi olmayı başardı ve 3. sırada kendisine yer buldu.

Yasak Elma’nın da geçen haftaya göre yükselişe geçmesi önemli bir detay. Ancak daha önemli bir detay ise Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı arasında müthiş bir reyting rekabetinin yaşanmakta olduğu gerçeği…

Sefirin Kızı, kadına şiddet eleştirileri altında ciddi şekilde sosyal medyada sorgulanmıştı. Bu tür eleştirilerin diziye olumlu yansıdığı da görülüyor. Zira, izleyici totalde ve ABC1 gruplarında diziyi adeta zıplattı. Sefirin Kızı totalde 5,84 AB’de 4,80 ABC1’de 5,76 reyting oranları ile başarılı bir çıkış sergiledi.

28 Eylül Pazartesi akşamı ise yarışa Uyanış Büyük Selçuklu isimli tarihi diziyle TRT1 de katılacak. Bu yeni gelişmenin 3 dizinin yarışına nasıl etki edeceği de heyecanla beklenecek.

İşte 21 Eylül Pazartesi akşamının ilk 10 program listesi: