Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da beklenmeyen ayrılık! Sezonun ilk bölümünde bir oyuncu veda etti…

Çukur’da beklenmeyen ayrılık! Sezonun ilk bölümünde bir oyuncu veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de dün akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen Çukur dizisi, bir vedaya da sahne oldu. Dizi, uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara geldi ve yeni sürprizlerle sezona başladı. Erdenet ailesinin yeni sezona damgasını vuracağı diziye yeni katılanlar olduğu gibi gidenler de olacak.

İlk bölümde ayrılan isim ise dizinin kadrosuna geçtiğimiz sezon sonunda dahil olan bir isimdi. Çukur’da Emir karakterini oynayan ve Koçovalılar’ın tüm dengelerini değiştiren Emir karakteri, diziye veda etti. Uğur Arslan’ın hayat verdiği karakter sadece dört bölüm ekrandaydı ancak Çukur izleyicisinin hemen kabullendiği bir isim olmuştu.

Bu kadar erken gitmesi beklenmeyen Emir’in vedası sonrası dizinin twitter hesabından da oyuncuya veda edildi. Son sahnede de ‘Elveda Emir’ şeklinde yazıların yer aldığı Çukur’un izleyicileri ise sosyal medyada “Çok erken bir veda oldu, böyle ölmemeliydi, diziye renk katmıştı çok çabuk gitti” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Daha önce Karadayı dizisindeki Seyis rolüyle büyük dikkat çeken oyuncu, ekranda Kayıp, Kara Sevda, Gümüş gibi dizilerde de rol almış son olarak da Kuruluş Osman dizisinde oynamıştı.

Arslan’ın oynadığı Emir, Barış Arduç’un oynadığı Arık Böke ve İrem Sak’ın oynadığı Seren’in tuzağına düştü. Gerçek bir aileyi Koçovalılar’da gördüğünü anlatan Emir, Arık Böke’nin ailesinde kimsenin birbirini sevmediğini söyleyerek kızdırdı ve “Sevdiğin için her türlü fedakarlığı yapmak ne demek onlardan öğreneceksiniz, o zamana kadar sevgisizliğinizde boğulmaya devam edin” sözleriyle dikkat çekti. Cengiz’e bağımlı olduklarını söyleyen Emir, Arık’ın sinirlerini iyice zıplattı ve “Cengiz koş dedi koş, Cengiz tut dedi tut, köpekler gibi” sözlerinden sonra aldığı tek kurşunla öldü.

İşte o sahne: