Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, Yasak Elma yayını başlamadan Şevval Sam’ın sözleriyle göz yaşlarına boğuldu…

Eda Ece, Yasak Elma yayını başlamadan Şevval Sam’ın sözleriyle göz yaşlarına boğuldu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların entrikası ve gülmecesi bol dizisi Yasak Elma, dün akşam (7 Eylül) yayınlanan 75. bölümüyle 4. sezona ‘merhaba’ dedi. Yine renkli, eğlenceli, entrikalı sahnelerle dolu olan dizi, sezona hızlı bir giriş yaptı. Halit’in yeniden zenginleştiği ve Yıldız’ın yeni bir aşka savrulduğu dizi, reytinglerde de hızlı bir çıkış yaptı.

Dizinin 3 kadın oyuncusu Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin yeni sezon öncesinde setten ve kamera arkasından yaptıkları sosyal medya paylaşımları da diziye merakı iyice arttırmıştı. Üç kadın oyuncunun birlikte iyi vakit geçirdikleri ve set dışında da görüştükleri yaptıkları paylaşımlarla izleyenlerin dikkatini çekmekte.

İlgiyle takip edilen oyuncuların bu paylaşımları, diziye de büyük bir katkı sağlıyor. Adeta sosyal medyada Eda Ece ve Şevval Sam’ın yaptığı paylaşımlar, dizinin reklamı gibi büyük bir etkileşim sağlamakta. Dizinin yeni sezon öncesinde de Eda Ece ve Şevval Sam, yaptıkları paylaşımlarla heyecanı arttırdılar.

Ancak Şevval Sam’ın yayından kısa bir süre önce paylaştığı bir yazı vardı ki Eda Ece’yi ağlattı. Zira geçen zaman içinde iyi dost olan ikilinin, dizinin ilk çekim sahnesinden bir fotoğraf ortaya çıktı ve Şevval Sam’ın bu fotoğrafı paylaşarak Yasak Elma ile ilgili duygularını anlattığı o sözler, Eda Ece’yi ağlattı.

Ekibin zaman içinde birbirine kaynaştığı, dostluk bağları kurularak bir aile gibi oldukları şeklinde uzun bir yazı kaleme alan Şevval Sam, yeni sezon için başarı diledi.

Eda Ece, Yasak Elma yayını başlamadan Şevval Sam'ın sözleriyle göz yaşlarına boğuldu... 8

İşte bu yazıyı okuyan Eda Ece, göz yaşlarını tutamadığını belirten bir paylaşım yaptı ve “Şevval Sam’ın yazdığı bu yazıyı okuyup ağlıyorum… Yeni bölüm başlamasına yarım saat kala içim heyecan ve mutlulukla dolu iken… 4. sezonu gördüysek bunun en önemli nedeni ‘sevgi’ biz işimizi birbirimizi çok sevdik!! Yasak Elma Başlıyor!” notunu düştü.

 

Eda Ece, Yasak Elma yayını başlamadan Şevval Sam'ın sözleriyle göz yaşlarına boğuldu... 9