Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu 16 kiloyu nasıl verdi? İşte göbeksiz hali!

Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu 16 kiloyu nasıl verdi? İşte göbeksiz hali!

tarafından ker_def

Çukur dizisinde canlandırdığı Aliço karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, performansı ile göz doldururken, fiziksel değişimi ile de dikkatlerden kaçmıyor.

Önceki hafta diziden ayrılan Hazal Subaşı ile aşk yaşamakta olan oyuncu, yaz aylarında tatil yörelerinde göbekli halleriyle dikkat çekmiş ve hayranlarını bir hayli üzmüştü. O günler geride kaldı. Sıkı bir diyet programı uygulayan Rıza Kocaoğlu, 16 kilo vererek fit haline geri döndü.

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu 16 kiloyu nasıl verdi? İşte göbeksiz hali! 8

Bodrum tatilinde fazla kilolarından artık eser kalmayan oyuncunun, bunu nasıl başardığı da ortaya çıktı. Temmuz ayında gittiği detoks kampının ardından Çukur dizisinin 4. sezonu için yeniden sete dönen oyuncu, bu dönemde spora da ağırlık verdi. Su diyeti de uygulayan oyuncu, tam 16 kilo vererek eski hallerine geri dönüş yaptı.

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu 16 kiloyu nasıl verdi? İşte göbeksiz hali! 9

Kilo vermesinin sırrını anlatan oyuncu, “Su diyetiyle 15 günde dokuz kilo verdim. İki hafta su ve kahveyle beslendim. O dönem boyunca vücudumda biriktirdiklerimi harcadım. İnsan yemek yememekten ölmüyormuş. 15 günde bunu fark ettim’’ açıklamasında bulundu.