Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu yeni dizisini buldu!

Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu yeni dizisini buldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Dizi dünyasının en başarılı oyuncularından biri olan Rıza Kocaoğlu en son Çukur dizisinde Aliço karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Halen Zeytin Ağacı’nın Fiko’su olarak izleyiciyle buluşan başarılı oyuncu yeni sezonda yeni dizisini seçti.

Bugüne kadar canlandırdığı karakterlerle oyunculuktaki performansını ortaya koyan başarılı aktör Rıza Kocaoğlu en son Çukur dizisinde Aliço karakteriyle ekrana gelmişti. Çukur dizisinin sona ermesi ardından 2021 yılında dizi ve sinema projelerinden ziyade hali hazırda 2019’dan beri içinde yer aldığı “Aşk Geçmişim” tiyatro oyunuyla seyircinin karşısına çıkan Rıza Kocaoğlu, sahneyi deneyimli oyuncular Şebnem Bozoklu ve Melisa Doğu ile paylaşmıştı.

Menajerimi Ara dizisinin bir bölümüne konuk oyuncu olarak katılan Rıza Kocaoğlu halen Netflix’te ekrana gelen Zeytin Ağacı dizisiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Başarılı aktör Zeytin Ağacı dizisinde canlandırdığı Fiko karakteriyle bir kez daha izleyicilerin kalbini kazandı.

Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu yeni dizisini buldu! 7

Rıza Kocaoğlu, yeni sezonda projesini seçti ve Tuzak dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizinin başrolünde Akın Akınözü var. Gelen son bilgiye göre Akın Akınözü’ne başrolde Bensu Soral eşlik edecek. Dizi için ayrıcaTalat Bulut, Esengül Aypek ve İlayda Çevik’le anlaşma yapıldı.

Senaryosu bugüne kadar birçok başarılı diziye imza atan Eylem Canpolat tarafından kaleme alınacak dizide Akın Akınözü bir avukatı canlandıracak. Rıza Kocaoğlu’nun canlandıracağı karakterle ilgili ise bir açıklama yapılmadı.

43 yaşındaki yetenekli oyuncu 2007 yılında Avrupa Yakası dizisi ile ekran dünyasına adım attı. Başarılı oyuncu bugüne kadar birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol aldı. Ezel dizisindeki Temmuz, Kuzey Güney’deki Ali, İçerde’de Davut ve Çukur’daki Aliço en unutulmaz karakterleri oldu.