Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka’nın son marifetini gören ‘sen neymişsin be’ diyor!

Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka’nın son marifetini gören ‘sen neymişsin be’ diyor!

tarafından ker_def
5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Kubilay Aka’nın çocukluk yıllarında oyunculukla ilgisi neredeyse yoktu…

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Bölümü mezunu olan Aka, üniversitenin ardından oyunculuğa merak sardı ve bir süre eğitim aldı.

Hayatının en büyük şansı ise Vatanım Sensin dizisiyle önüne düştü… Ali Kemal karakterine hayat veren ve hayatında ilk kez bu diziyle kamera karşısına geçen Kubilay Aka, müthiş performansı ile hem alkışları topladı hem de ilk dizisiyle şöhrete ulaştı.

Vatanım Sensin’in 1. ve 2. sezonlarında rol alan, 3. ve son sezonunda bulunmayan Aka, bu sezon ise Çukur dizisinde Celasun karakteriyle ekrandaydı.

Oyunculuğunu geliştiren, şöhretini ve hayran kitlesini artıran Kubilay Aka’nın marifetleri tabii ki bununla sınırlı değil.

Çukur dizisinin müziklerinden Gamzendeki Çukur’u Hayko Cepkin ile birlikte seslendiren Kubilay Aka, bu kadar büyük patlama yapacağını hiç düşünmemiştir.

Youtube’a 4 Mayıs 2018’de yüklenen video bugüne kadar 34 milyon kez izlendi… Bu video aşağıda:

Aka, rol aldığı ‘Çukur’ dizisi için sözlerini kendi yazdığı ve seslendirdiği ‘Gamzendeki Çukur’ şarkısının ardından çok sayıda konser teklifi almaya başladı.

Bir ay içinde 20 konser teklifini geri çeviren Kubilay Aka, oyunculuk dışında sahnelerde yer almayacağını belirterek, bu şarkının bir proje olduğunu ancak bu denli ses getirmiş olmasından da mutlu olduğunu dile getirdi.

Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka'nın son marifetini gören 'sen neymişsin be' diyor! 7

ÇUKUR  DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

‘Gamzendeki Çukur’ Danimarka ve Bulgaristan’da en çok indirilen şarkılar listesinde ilk 20’ye kadar yükseldi. Türkiye’de haftalarca zirvede kaldı ve bir ay gibi kısa sürede 34 milyon izlenme sayısına ulaştı.