Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil’den çok ince dolar eleştirisi!

Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil’den çok ince dolar eleştirisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisi 2 haftadır ekranda yok. Dizinin ekibi youtube üzerinde Çukur Evde bölümleri ile izleyicilerle bir şekilde buluşmaya çaba harcıyor. Ancak dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği bilinmiyor.Eşi Cansu Tosun ile bebeklerinin heyecanını da yaşayan Erkan Kolçak Köstendil, doğum için sabırsızlıkla bekliyor..

Çift kendilerini Çanakkale’de müşteri ziyaretine kapatılan bir otelde karantina altına almıştı. Cansu Tosun geçtiğimiz gün payaştığı fotoğrafında hem keyfinin yerinde olduğunu göstermiş hem de karnı burnunda halini göstermişti.

Erkan Kolçak Köstendil ise twitter hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Köstendil bir Kızılderili ataözünü değiştirerek paylaştı. Oyuncu diyor ki: “Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam dolar yükseldi mi diye bakar.”

Bu sözün orijinali şöyleydi: “Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.”

Köstendil ise “Beyaz adam dolar yükseldi mi diye bakar” sözü ile tüm dünyanın büyük bir salgın tehlikesi ile uğraştığı günümüzde hala paranın hayatlardan daha önde olduğunu anlattı.

Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'den çok ince dolar eleştirisi! 7