Ana sayfa Dizi Haberleri Cumartesi akşamı, Yeni Gelin dışındaki diziler çok fena patladı! Reyting tablosu vahim!

Cumartesi akşamı, Yeni Gelin dışındaki diziler çok fena patladı! Reyting tablosu vahim!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D’nin İnsanlık Suçu, Star TV’nin Fazilet Hanım ve Kızları, Show TV’nin Yeni Gelin, TRT1’in Kalk Gidelim ve Fox’un Adı Zehra dizileri Cumartesi akşamları kıyasıya bir mücadele veriyor.

Birbirleriyle yarışan dizilere rakip olarak tv8’deki Survivor 2018 yarışması ve Fox Ana Haber’in de reytingde üst sıralara çıktığı Cumartesi akşamları, diziler için artık çok daha zorlu geçecek gibi görünüyor!

Fazilet Hanım ve Kızları’nın uzun süre üst sıralarda yer aldığı dizi, Survivor’ın ilk sıraya yerleşmesiyle zora girmişti. Yeni Gelin ile kıyasıya rekabet eden dizi, bu hafta aldığı reyting sonuçlarıyla şaşkınlık yarattı.

Cumartesi akşamı, Yeni Gelin dışındaki diziler çok fena patladı! Reyting tablosu vahim! 10

Kanal D’nin İnsanlık Suçu dizisi, ilk bölümleriyle düşük reyting alsa da gittikçe yükselen bir çizgi takip etmişti. Ancak bu hafta o da hızlı bir düşüş yaşadı. Total’de 8. ve AB’de 7. sıraya gerileyen dizi geçtiğimiz hafta 21 Nisan akşamı yayınlanan bölümüyle Total’de 4. ve AB’de 2. sıraya gelmişti. 14 Nisan’da Total’de 6. ve AB’de 4. olan dizi, 7 Nisan yayınıyla da Total’de 10. ve AB’de 6. sıradaydı. Hızlı yükselişiyle şaşırtan ve umut vadeden dizinin bu hafta gerilemeye başladığı görülüyor.

Cumartesi akşamı, Yeni Gelin dışındaki diziler çok fena patladı! Reyting tablosu vahim! 11

Fox’un Adı Zehra dizisi, yayınlandığı günden beri ilk 3’e girmeyi başaramadı. Bu hafta da geçtiğimiz haftalara benzer bir tablo ortaya çıktı ve Total’de 9. ve AB’de 8. sırada yer buldu.

TRT’nin Kalk Gidelim dizisi ise son haftalarda yükselişe geçerek şaşırtmıştı. 7 nisan haftası AB’de 2., 14 Nisan haftası AB’de 3. sıraya çıkan dizi, hızlı çıkışının ardından 21 Nisan’da 5. sıraya gerilemişti. Bu hafta ise Ab kategorisinde 6. sıraya geriledi.

Cumartesi akşamı, Yeni Gelin dışındaki diziler çok fena patladı! Reyting tablosu vahim! 12

Reyting tablosunda yerini koruyan tek dizi ise Yeni Gelin oldu. AB sıralamasında her hafta 7., 8., 9. sıralarda yer alsa da haftalardır Total’de 2.liği korumayı başarıyor. Bu hafta da sonuç değişmedi ve Total’de 2. olan dizi AB’de 9. sıradaydı.

Cumartesi akşamı, Yeni Gelin dışındaki diziler çok fena patladı! Reyting tablosu vahim! 13

Tabloya bakıldığında Cumartesi akşamları kazanan tek yapımın ise Survivor olduğunu gösteriyor. tv8’deki yarışmanın bu hafta Survivor Ekstra bölümü de dizileri ezip ilk sıralara yerleşmeyi başardı.

Fox Ana Haber de her hafta olduğu gibi yine dizilere büyük rakip olmaya devam ediyor.

İşte 28 Nisan akşamı ilk 3’e giren yapımlar:

Total
1. Survivor / TV8
2. Yeni Gelin / Show TV
3. Survivor Ekstra / TV8

AB
1. Survivor / TV8
2. Survivor Ekstra / TV8
3. FOX Ana Haber Hafta Sonu / FOX

ABC1
1. Survivor / TV8
2. Survivor Ekstra / TV8
3. FOX Ana Haber / FOX