Ana sayfa Sosyal Medya Daha önce birçok rolde oynadılar ama Gönül Dağı dizisi sayesinde ünlü oldular

Daha önce birçok rolde oynadılar ama Gönül Dağı dizisi sayesinde ünlü oldular

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi, ekranın yeni eğlenceli yapımı konumunda… Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin naif hikayesi ve Anadolu insanının sıcaklığını ortaya koyması ekranda müstesna bir yapım olarak öne çıkmasını sağladı.

Gönül Dağı dizisinde karakterler ve oyuncular da o kadar iyi seçilmiş ki, ismi pek de bilinmeyen gençler bir anda göz önüne geldi. Yıldızlarını parlatmaya başlayan genç oyuncuların başarılı performansları da dizinin yüksek reytinglerinin en önemli nedenlerinden birisi…

Cemile ve Veysel çifti de Gönül Dağı dizisinin renkli ikilisi ve rollerini de başarıyla canlandıran Nazlı Pınar ile Semih Ertürk de izleyicilerin sosyal medyada en çok bahsettikleri dizi çiftlerinden birisi oldu.

Daha önce birçok rolde oynadılar ama Gönül Dağı dizisi sayesinde ünlü oldular 7

Semih Ertürk daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Taner karakterine hayat vermişti. Daha sonra Mehmetçik Kutül Amare’de Said olarak izlediğimiz genç oyuncu, şimdi ise Gönül Dağı dizisiyle asıl kariyer çıkışını yapıyor.

Nazlı Pınar da son 4 yıldır dizilerde yer alan bir isim. Hayatımın Aşkı isimli dizide Duru olarak ilk deneyimini yaşayan oyuncu, Kalbimdeki Deniz’de ise Figen karakterini canlandırmıştı. Zümrüdüanka’da Oya karakterini de oynayan Nazlı Pınar, ayrıca Hababam Sınıfı Yeniden filminde de Selma’ya hayat vermişti.

Gönül Dağı dizisi Nazlı Pınar ve Semih Ertürk’e çok iyi geldi. Bu ikilinin sahneleri de büyük ilgi görüyor. Cemile ve Veysel aşkı dizinin tadı tuzu olan konulardan birisi…