Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinin bu kadar beğenilmesinin altındaki sır işte bu!

Kefaret dizisinin bu kadar beğenilmesinin altındaki sır işte bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında artık Kefaret diye bir gerçeklik var. Pazar akşamları izleyicilerle buluşan dizi, hikayesi ve anlatım dili ile izleyicileri kendisine bağlamayı başardı. İlk 3 bölümü büyük ilgi gören dizi artık Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi konumunda.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisinin 13 Aralık Pazar akşamı 4. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde Ahmet’in kendisini Zeynep’e yeniden aşık etmek gibi bir planı var ama bunu biraz da tehdit eder bir yöntemle deniyor.

Ahmet her şeyin düzeleceğini ve geçmişteki sevgi dolu yuvalarını yeniden kurabileceklerine inanıyor ama Zeynep’in böyle bir düşüncesi yok. Ahmet çok kararlı ve iddialı. Zeynep’i kendisine inandıracağını söylüyor ve ondan şans istiyor.

Sinan’ı da hedefe koyan Ahmet, Zeynep’e onunla birlikte olamayacağını söyleyerek, sert bir duruş sergiliyor. Minik Elif ise büyük bir travma içinde. Kendisini büyüten adamı baba olarak görüyor ama artık o yok. Şimdi Sinan ve ablası ona bakıyor. Tabii ki Zeynep de yanı başında…

Elif’in dramı da izleyicileri fazlasıyla etkilemekte. Zülfü Livaneli’nin kitabından diziye uyarlanan, Mahinur Ergun gibi usta bir senaristin elinden çıkan Kefaret dizisi, anlatım diliyle de izleyicileri kendisine bağlıyor. Naif bir anlatım dili ama hikaye çok hızlı akıyor. İzleyiciler hiç sıkılmadan bölümleri adeta soluksuz izliyor…

Kefaret dizisi 4. bölümden 2. fragmanda önemli detayları bulacaksınız.