Ana sayfa Sosyal Medya Damla Sönmez, hayatı ile ilgili çok önemli bir gerçeği öğrendi!

Damla Sönmez, hayatı ile ilgili çok önemli bir gerçeği öğrendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – En son Çukur dizisinde rol alan ünlü oyuncu Damla Sönmez, youtube’da yer alan Senaryo Sohbetleri programının konuğu oldu. Yönetmen Bora Talat Oyacı’nın sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, koronavirüs pandemi sürecinin kendisi için nasıl geçtiğini anlattı. İlk günlerin zorlayıcı olduğunu belirten oyuncu, depresif bir dönem atlattığını ve sonrasında da bazı yüzleşmeler yaşadığını vurguladı.

Damla Sönmez, dünyanın geldiği durumu da özetleyen şu sözleri söyledi: “Depresif dönemi atlattıktan sonra da bir çeşit yüzleşmeleri de getiriyor. Dünyanın da bu tür yüzleşmelere gireceğini düşünüyorum ben. 3. Dünya Savaşı’na gider gibiydik. Şimdi bambaşka bir şavaştayız.”

Virüs ile birlikte yaşama konusunun kendisine çok şiirsel geldiğini belirten Damla Sönmez, “Biz bağışıklık kazanacağız, o bir şekilde kendi varlığını sürdürmeye başlayacak” ifadesini kullandı.

Oyuncu, karantina süresinde evde neler yaptığı konusunda da bilgiler verdi. Okuyarak kendisini geliştirmeye çalışan oyuncu ayrıca birçok şeyi de izleme fırsatı buldu.

Damla Sönmez, “Hiçbir şey yapmıyorum, yapamıyorum korkusuna çok takılmamaya çalışarak, okuyabildiğim şeylerden kendimi geliştirerek, bedeni dinç tutmaya çalışarak, yeni rutinler oluşturmaya çalışıyorum.Zaman kontrolünü öğrenme, iç disiplini biraz daha oturtmaya başladım” dedi.

Günlük yaşamdayken hayatı kendisinin yönettiği fikrinin doğru olmadığını bu süreçte öğrendiğini anlatan Damla Sönmez, verilen sözler ve yapılması gereken zorunluluklar içinde insanın kaybolduğunu söyledi.

Damla Sönmez, “Bazı şeylere sizin karar vermediğinizi fark etmiş durumdayım. Zaman kontrolünü daha iyi yapabilen birisi olarak çıkacağım diye umut ediyorum. Bakalım hala çalışmalar devam ediyor” diye konuştu.

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz: