Ana sayfa Kadın Haberleri Sen bizi bitirdin Merve Dizdar! Erkeklerin tuvalet olayına çok özeniyorum!

Sen bizi bitirdin Merve Dizdar! Erkeklerin tuvalet olayına çok özeniyorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merve Dizdar’dan olay sözler: Erkeklerin tuvalet olayına çok özeniyor! Mucize Doktor dizisine Damla karakteri ile katılan ünlü oyuncu Merve Dizdar, yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Rol arkadaşı Özge Özder’in youtube kanalına konuk olan Merve Dizdar, “Küçüklüğümden beri erkek olmak istiyorum” diye konuştu.

Bir izleyici, “Tekrar dünyaya gelsen ve erkek olarak gelsen ilk yapacağın şey nedir?” diye soru sordu. Bu soruya çok gülen Merve Dizdar, küçüklüğünden bu yana erkek olmak istediğini ifade ederek şunları söyledi:

“Neden ben erkek doğmadım? Neden? Diyordum. Çünkü çok istiyordum. Hani öyle bir ayırım da var, toplumdaki kadına dayatılan şeyler, kız çocuğu olmanın zorluğu… O yüzden hep erkek olmak istemiştim, kadın olmanın güzelliğini keşfedinceye kadar. Erkek olsam ilk yapmak isteyeceğim şey, tuvalet olaylarına çok özeniyorum. Özür dilerim. Tuvaletlerine çok özeniyorum. Büyük özgürlük. Kadınlar hep hastayız. Kadın hastalıkları zor. Ama erkekte her şey dışarıda. O yüzden mutluluk. Değişik bir şey bu.”

Sözlerini söylerken bir yandan da hatalı bir ifade kullanmamaya çaba harcadığı her halinden belli olan Merve Dizdar, arkadaşı Özge Özder’i de bir hayli güldürdü.

Özge Özder ise “Sen beni bitirdin. Hayatımda tanıdığım en doğal insanlardan birisin” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.