Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir, sette anlaşmazlıklar yaşadı!

Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir, sette anlaşmazlıklar yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Aşk Hikayesi dizisinde başrolde yer alan Seçkin Özdemir ile Damla Sönmez, instagram sohbetinde buluştu. Koronavirüs pandemisinin kendisine ne tür etkileri olduğu konusunda konuşan Damla Sönmez, oyuncuların çalışma koşulları nedeniyle düzensiz bir hayatının olduğunu hatırlattı.

Damla Sönmez, “Hiçbir şeye zamanım yok deyip, gerektiği kadar yaşıyormuşum. Şu an mesela uyku saatlerimi azalttım. Kişisel disiplini kurmaya çalışıyorum. Zorunluluklar çerçevesinde zaten çok yorulup, bazı şeylere zaman ayırmamaya başlıyorsun. Onları biraz sorguladım” dedi.

Seçkin Özdemir, “Sette anlaşamadığınız zamanlar oldu mu?” şeklindeki soruya yanıt verirken, anlaşamadıkları dönemler olduğunu ama bunun normal bir şey olduğunu ifade etti.

Seçkin Özdemir, “Sette anlaşamadığımız anlar da oldu. Çok uzun, yoğun çalışıyoruz, insanız. Zaman zaman insanın siniri de dengesi de bozuluyor. Bazen anlaşamadığımız da olmuştur. Ama anlaştığımız çok güzel zamanlarımız da fazla var” dedi.

Damla Sönmez, dizi sektöründe herkesin fiziksel ve ruhsal olarak çok zorlandığını, bu tür anlaşmazlıkların her zaman olabildiğini anlattı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seçkin Özdemir (@seckinozdemir)’in paylaştığı bir gönderi ()