Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu ile Mucize Doktor’un benzeyen bir yönü var!

Aşk-ı Memnu ile Mucize Doktor’un benzeyen bir yönü var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2008-2010 yıllarında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinin ünü Türkiye sınırlarını aştı. Yurt dışında en çok satışı yapılan dizilerden birisi olan Aşk-ı Memnu, büyük etkiler bıraktı. Sayısız kez tekrarı yayınlanan dizinin hala izlendiği ve hala reyting alabildiği biliniyor. Bu kadar kıymetli bir proje ile ekran kariyerine başlamak da çok az oyuncuya nasip olur. O isimlerden birisi Hazal Köseoğlu.

Mucize Doktor dizisinde Açelya karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu, Aşk-ı Memnu’da Pelin olarak kariyerinin ilk ve en önemli adımını atmıştı. İlk profesyonel çalışması olan Aşk-ı Memnu günlerini hala unutmadığını söyleyen Hayal Köseoğlu, youtube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programında Bora Talat Oyacı’nın sorularını yanıtladı.

Hayal Köseoğlu, Aşk-ı Memnu dizisi ile Mucize Doktor’un birbirine benzeyen yönünün de açıkladı. Oyuncu, “Bazı işler vardır, ben Mucize Doktor’da da böyle olduğunu düşünüyorum. Her şey bir araya gelir. Olması gereken her şey bir araya gelir. Enerjiler çok iyi uyumlanır. Cast çok iyi uyumlanır. Bir kere cast çok kuvvetli Aşk-ı Memnu’da. İkincisi senaryo çok iyi yazılmış” diye konuştu.

Aşk-ı Memnu ile Mucize Doktor'un benzeyen bir yönü var! 7

Aşk-ı Memnu dizisinde merak unsurunun çok iyi kullanıldığını ve izleyicilerin bir sonraki bölümü hep merak etmesi üzerine bir tasarım yapıldığını anlatan Hayal Köseoğlu, ekibinden, mekanına, castına, senaristine ve yönetmenine kadar çok iyi bir ekip kurulduğunu anlattı.

O dönemde küçük yaşta olduğunu anlatan Hayal Köseoğlu, “Şu kadarcık velet olmama rağmen, ben bile iyi uyumlandığımı düşünüyorum” dedi.

Her iki dizi için de Hayal Köseoğlu’nun söylediği gibi oyuncu seçiminden, set ortamına kadar her şey yerli yerinde ve olması gerektiği gibi. İşte bu durum da başarının anahtarı olarak görülüyor. Hayal Köseoğlu da 12 yıl aradan sonra yeni dizisindeki tecrübe ile birlkite bu durumu anlatarak, önemli bir deneyimini paylaşmış oldu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz…