Ana sayfa Dizi Haberleri Dayan Yüreğim dizisinde Elvan’ı kim vurdu?

Dayan Yüreğim dizisinde Elvan’ı kim vurdu?

tarafından ker_def

NEREDESİN ANNE!

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcısı olduğu, başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği Dayan Yüreğim ’in, 12’nci bölümü 21 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek.

ATIF TESLİM OLUYOR

Atıf suçunu itiraf ederek adalete teslim olur. Hem İnci’nin kendisini en yakın adamıyla aldatmasına hem de Atıf’ın hapse girmesine daha fazla dayanamayan Ekrem kalp krizi geçirerek yere yığılır. O sırada Ekrem’in yanında bulunan İnci gerçek yüzünü göstermeye başlamıştır.

YILLAR SONRA İLK KEZ “ANNEM”

Seray, kardeşi Selim’in felçli kalmasına, ailesinin dağılmasına yol açanın Atıf olduğu gerçeğiyle yıkılır. Üstelik, Suzan’ın Selim için Atıf’ın ailesinden kan parası aldığını, babasının da aynı şeyi yaptığını öğrenmiştir. Seray, yıllarca haksız yere suçladığı Elvan’a “Annem” diyerek sarılırken gözyaşları pişmanlığına akar.

ELVAN’I KİM VURDU?

Yıllar sonra evlatlarının ikisini de aynı çatı altında buluşturan Elvan, gece yarısı duyduğu seslere uyanır. Eve giren birileri ortalığı ateşe vermek üzeredir. Elvan kundakçının peşinden sokağa fırlar. Uzaktan bir el ise silahının namlusunu Elvan’ı hedef alarak ateşler… Seray kendisini acıların en büyüğünün beklediğinden habersiz, karanlık sokaklarda Elvan’ı arar…

DAYAN YÜREĞİM | 12. BÖLÜM | 21 NİSAN CUMA | 20.00 |FOX