Ana sayfa Dizi İzle Deli Divane 28 Ocak Salı 70. Bölüm Fragmanı İzle

Deli Divane 28 Ocak Salı 70. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen Hint dizisi Deli Divane 28 Ocak Salı tarihli 70. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodaki fragmanda bulabilirsiniz.

Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesinin anlatıldığı Deli Divane ilerleyen dönemlerde tekrar bölümleriyle yeniden Kanal 7’de. Deli Divane dizisinin son yayınlanan 69.bölümünde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım.

Vasundhara gibi Ragini ve Ranvir’in evlenmesine onay vermeyen Kaşalya, Vasundhara’ya ile iş birliği yapmayı teklifi eder. Bu durumu öğrenen Ambike çok üzülür ve ablasını yanlış yaptığı konusunda uyarır.

Kızının Rajvansların evinde mutlu olamayacağını bilen Kaşalya Ragini ile Ranvir’in ilişkisine sıcak bakmaz. Kaşalya, bu konuda aynı fikirde oldukları için Vasundhara’dan yardım ister. Bunu öğrenen Praka karısının davranışına sinirlenir. Annesinin inadını kırmak için her yolu deneyen Ranvir umutsuzluğa kapılır.

Annesiyle mücade edecek gücü kalmayan Ranvir, Ragini’yi daha fazla bekletmeye hakkı olmadığını söyler. Ailelerini üzmemek için bu kararı alan Ranvir Alekh’i hesaba katmaz. Ranvir’in mutsuzluğuna sebeb olduğu için Vasundahara’ya kızan Alekh onunla konuşur. Tüm ev halkını karşısına almak istemeyen Vasundhara, gönlü razı olmasa da bu ilişkiye onay verir.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra