Ana sayfa Dizi İzle Deli Divane 5 Şubat Çarşamba 75. Bölüm Fragman İzle

Deli Divane 5 Şubat Çarşamba 75. Bölüm Fragman İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen Hint dizisi Deli Divane 5 Şubat Çarşamba tarihli 75. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayını videoda bulabilirsiniz.Ragini’nin kına gecesinde Vasundhara’nın arkadaşının söyledikleri herkesin canını sıkar. Ragini’nin, Ranvir’e yakışmadığını söyleyen kadına Vasundhara ve Ranvir haddini bildirir.

Düğüne bir gün kala son hazırlıklar sürerken Ragini ve Ranvir için kına gecesi düzenlenir. Kına töreninde Ragini’’yi beğenmeyen Vasundahara’nın arkadaşları kırıcı sözlerle Ragini’nin görünüşü ile alay ederler. Ranvir ise sinirlenir ve Ragini’nin dünyanın en güzel kızı olduğunu söylerek kadını uyarır. Vasundhara’da oğluna destek olur.

Vasundhara her ne kadar Ranvir’in kararlarını desteklediğini söylese de kafası karışır. Bu olayın üstüne Kaşalya, kızının Rajvanslarda bir türlü mutluluğu bulamayacağından korkar. Sağlık durumu günden güne iyi olan Alekh, annesinin portresini çizer. Vasundhara ise içten içe cemiyetten dışlacağından korkar.

Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesinin anlatıldığı Deli Divane ilerleyen dönemlerde tekrar bölümleriyle yeniden Kanal 7’de.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra