Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı 2019’un burçlar için çok güçlü bir yıl olacağını söyledi!

Demet Baltacı 2019’un burçlar için çok güçlü bir yıl olacağını söyledi!

tarafından ker_def

Türkiye’nin tek kadın kanalı Women TV ekranında İnci Yazgan’ın sunuculuğunu yaptığı Astroloji isimli programın konuğu ünlü Astrolog Demet Baltacı oldu.

Youtube kanalında takipçilerine burç yorumlarında bulunan Baltacı, ayrıca internet sitelerinde de burçlarla ilgili yazılarıyla biliniyor. Woman TV ekranında Burçlar için 2019 yılı yorumlarında bulunan Baltacı, dikkat çeken sözler söyledi. Demet Balatcı’nın 2019 yılı yorumlarını videodan izleyebilirsiniz.

Yeni yılda hepimizin beklentileri var. Hayaller de sınırsız. Baltacı, yılbaşlarının herkesin astroloji ve burçlarını merak ettiği dönemler olduğunu hatırlattı.

2018 yılının sıkıntılı ve insanları zorlayan bir yıl olduğunu ifade eden Baltacı, bu yılın Mayıs ayının ortasında bu yana farklı bir döngünün başladığını, sıkıntıların üst üste geldiğini söyledi.

2019 yılının en büyük farkının güçlü bir yıl olması olduğunu hatırlatan Baltacı, motivasyon, cesaretin üst seviyede olacağını anlattı.

Baltacı, el atılan işlerde sonuç almanın 2019 yılında daha kolay olacağını belirtti ve kişilerin hayatlarında büyük değişimler yaşanacağına işaret etti. Astrolog Demet Baltacı’nın sözlerinin tamamını videodan izleyebilirsiniz.