Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz ile yeni dizide kadın gücü!

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz ile yeni dizide kadın gücü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi çalışmaları hem televizyon ekranı için hem de dijital platformlar için devam ediyor. Yeni sezonda ekranda birçok dizi izleyici ile buluşacak. Bunun yanı sıra çekimleri oyuncular için daha avantajlı geçen, süresi ve bölümü belli olan dizi projelerine de ilgi büyük.

Ünlü oyuncular, aynı sezonda farklı farklı dizilerde yer alabiliyor ve bunun için de büyük zorluklar çekmiyor. Bu duruma en güzel örnek Dilan Çiçek Deniz… Burak Deniz ile birlikte Blu TV için Yarı Kalan Aşklar isimli dizide rol alan ünlü oyuncu, planlanan çekimlere devam ederken, başka bir projeyle daha anlaştı.

Bu sefer Netflix’te yayınlanan Alevlerin Ardından dizisini Türk uyarlaması için Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü ve Demet Evgar ile birlikte kadın gücü sergileyecek.

Netflix dizisi olan Alevlerin Ardından,Ay Yapım tarafından Türkiye’ye uyarlanıyor. Yeni dizi Show TV ekranında izleyicisi ile buluşak. Dizide ayrıca Toprak Can Adıgüzel, Sema Kekiç ve Cem Bender de yer alan oyuncular arasında.

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın yer aldığı Alevlerin Ardından dizisi de heyecanla beklenen yapımlar arasına katıldı.