Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir de mangalcı! Meriç Aral ve Hande Soral huzuru buldu!

Demet Özdemir de mangalcı! Meriç Aral ve Hande Soral huzuru buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, Meriç Aral, Yasemin Allen ve Hande Soral sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinin dikkatini çekti. Dört ünlü kadın oyuncu da farklı halleri ile tatil günlerinde neler yaptıklarını hayranlarına göstermiş oldu.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, ilginç paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde stok bölümler için ter döken oyuncu, instagram hesabından ise takipçilerine farklı pozlarıyla beğenilerini kazanıyor. Özdemir, “Arkadaki viledayı ve her kahrımı çeken mangalımı kimse sorgulayamaz” notu ile gülümsetti. Bu fotoğraf ile oyuncu mangal yapmayı çok sevdiğini de göstermiş oldu.

Demet Özdemir de mangalcı! Meriç Aral ve Hande Soral huzuru buldu! 10

Tatilini keyifle sürdüren Meriç Aral, yakın arkadaşı Özge Özpirinçci ile birlikte tatil yaptıklarını geçtiğimiz gün paylaşımı ile göstermişti. Ünlü oyuncu, bu sefer de köpeği ile teknedeki huzur pozunu yayınladı.

Demet Özdemir de mangalcı! Meriç Aral ve Hande Soral huzuru buldu! 11

Yeni sezonda İyi Günde Kötü Günde isimli dizide Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ile birlikte başrolde yer alan oyuncu Yasemin Allen, instagram hesabından minik kediyle sevgi dolu fotoğrafını yayınlayarak beğenileri kaptı.

Demet Özdemir de mangalcı! Meriç Aral ve Hande Soral huzuru buldu! 12

Eşi İsmail Demirci ve kardeşleri ile birlikte tatilde bulunan Hande Soral instagram hesabından huzur ve rahatlığını sergileyen bir paylaşımda bulundu.

Demet Özdemir de mangalcı! Meriç Aral ve Hande Soral huzuru buldu! 13