Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir annesini gururlandırdı, o anın maddi karşılığı yok!

Demet Özdemir annesini gururlandırdı, o anın maddi karşılığı yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini Demet Özdemir canlandırıyor. Ünlü oyuncu, çıktığı bu zorlu yolculukta ailesini gururlandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyor. Annesi Ayşen Şener ve ablası Derya Özdemir’in kendisini çok iyi yerlerde görme hayali bulunduğunu belirten ünlü oyuncu, bu hedefine ulaştı.

2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide Aylin karakterini canlandıran Demet Özdemir, ailesini gururlandıran bir noktaya geldiği için çok mutlu. Instagram’da katıldığı canlı yayında açıklamalar yapan Demet Özdemir, “Bu yolculuğa girmemdeki bütün amacım annemdi.Annem, ablam daha çok. Onlar benim hep iyi yerlerde olmamı, iyi paralar kazanmamı, güzel bir meslek edinmemi çok istediler. Tabii ki ben bunu kendim için çok istiyordum” diye konuştu.

Arada zaman geçtikçe artık bu hedefe ailesini gururlandırmak için ulaşmak istediğini anlatan Demet Özdemir, ekrana ilk çıktığı gün ailesinin yaşadığı heyecanı da şöyle anlattı:

“Belirli bir süre sonra sen bunları ailen için görev ediniyorsun. Onları gururlandırmak için bir şeyler yapıyorsun ve yolculuğuna öyle devam ediyorsun. Kendimi ilk ekranda gördüğümde, annemin ve ablamın bir bakışı var görmeliydin. Kendimimi izleyeyim, annememi bakayım. Öyle duygulandım ki. Bunun hiçbir maddi karşılığı olamaz.”