Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir dizinin başlama tarihi için mesaj verdi!

Demet Özdemir dizinin başlama tarihi için mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yakın zaman içinde Doğduğun Ev Kaderindir dizisi izleyicilerle buluşacak. Yapımın ne zaman ekrana geleceği henüz net olarak bilinmiyor. Ancak Demet Özdemir “Çok az kaldı” ifadesini kullanarak öyle uzun bir zaman beklenmeyeceğini açıkladı.

Hem yurt içinden hem de yurt dışından milyonlarca hayranının dizisini beklediği ünlü oyuncu, partneri İbrahim Çelikkol’un yer aldığı 2. fragmanı instargam hesabından paylaştı.

Özdemir’e takipçilerinden çok sayıda yorum ve destek geldi. “Çok ağlayacağız” diyerek dram projesi için mendilleri hazırladıklarını belirten hayranları, ünlü oyuncunun heyecanlı halini de çok sevdiklerini dile getirdi.

Demet Özdemir’e yeni projesinde reytinglerde iyi bir performans için hayranlarının bu destekleri çok önemli. Sosyal medyada doğal bir kampanya yapan takipçiler, sürekli diziyi göz önünde tutuyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden umutlu olduklarını ifade eden Demet Özdemir hayranları, “Çok güzel olacak” diyerek de kendilerini motive etmekte.

İşte Demet Özdemir’in paylaşımı:

@dogdugunevkaderindir @tv8 @ibrahimcelikkol41 @cagribayrak @ogm.pictures Çok az kaldı… ????