Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir gözyaşı akıttı! Tebrikler İbrahim Çelikkol’a gitti!

Doğduğun Ev Kaderindir gözyaşı akıttı! Tebrikler İbrahim Çelikkol’a gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir başrolde… tv8 ekranında yeni dizi Doğduğun Ev Kaderindir başlıyor… Peki nasıl bir dizi bu? İşte bu sorunun yanıtı verilmeye devam ediyor. İlk olarak Demet Özdemir’in yer aldığı fragman izleyicilerle geçtiğimiz hafta buluştu. Şimdi de İbrahim Çelikkollu versiyonu geldi.

İki ünlü oyuncunun uyumlu halleri zaten fotoğraflara yansımıştı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, adeta ekranda efsane olmaya geldikleri imajını vermişti. Fragmanlar da beğeni topladı.

İbrahim Çelikkol, instagram hesabından dizinin 2. fragmanını paylaştı. Bu sefer kendisi vardı ve etkileyici sözleriyle de sosyal medyada büyük destek gördü.

“Sabırsızlıkla bekliyoruz, hayırlı ve bereketli olsun” diye yazan ünlü oyuncunun hayranları, gözlerinin dolduğunu ve heyecanlarının da arttığını ifade etti.

Gerçek bir hayat hikayesi olarak sunulan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ama izleyicilerin çok da beklemeyeceği biliniyor.

İşte İbrahim Çelikkol’un paylaşımı:

Gerçek bir hayat hikayesi. #DoğduğunEvKaderindir çok yakında @tv8’de @1demetozdemir @cagribayrak @ogm.pictures @dogdugunevkaderindir