Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den düdüklü tencere esprisi!

Demet Özdemir’den düdüklü tencere esprisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, katıldığı canlı sohbet programında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Güzelliğini nasıl koruduğu, cilt bakımı için neler yaptığı ile ilgili bir soru geldi.

Demet Özdemir, fazla makyaj yapmayan birisi olduğunu, zaten sette yeterince makyaja maruz kaldığını hatırlattı.Ünlü oyuncu, bakım sırlarıyla ilgili şu detayları açıkladı. “Ben fazla makyaj yapmıyorum. Cildin yorulmasını azaltıyor. Çünkü sette çok maruz kaldığım için. Genelde gül suyu ile cildimi temizliyorum. İnternetten ve annemden, ablamdan bildiğim Türk kahvesi maskesi var. Onu da deniyorum. Yaptım çok da iyi hissettim. Ama her hafta bu bakımı yapıyorum diyemem. Ama benim özen gösterdiğim tek şey, makyaj ile uyumamak. Gül suyu ile cildimi iyi temizlemek. Zaten fazla da makyaj yapmıyorum. Karantina hiç makyaj yapmadım sayılır. ”

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşadığımız bu sıkıntılı sürecin yakında geçeceğine inandığını belirten oyuncu, normalleşme adımlarının atıldığı şu günlerde herkesi dikkatli olma konusunda uyardı.

Kadınlara kendi güçlerinin farkına varma tavsiyesi veren Demet Özdemir, “Her kadın kendi içindeki gücü keşfetsin ve artık dışarı çıkarsın. Bundan hiç çekinmesinler. Kendi güçleri herkese, her şeye yeter” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, karantina sürecinde nasıl zayıf kalabildiği ile ilgili bir soruda ise, düdüklü tencere esprisi yaparak herkesi gülümsetti.

Özdemir “Karantina boyuncu nasıl kilo almadın?” şeklindeki soruyu şu sözlerle yanıtladı: “Çünkü düdüklü tencere aldım. Orada çorba yaptım. Sadece öyle değil tabii de şaka yapıyorum. Çok iştahlı birisi değilim. Dengeli beslendim, bir de dans ettim evde. Koşmaya gayret ettim, online ders yaptım. Belirli bir süre sonra minik bir kedim olduğu için biraz aksatmak zorunda kaldım. Beslenmeme dikkat ettim.”

Dans ve oyunculuğu birleştireceği bir projede yer almayı çok istediğini belirten oyuncu, ilerde bunun olmasını diledi ve bir anlamda da yapımcılara mesaj yollamış oldu.