Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz’den büyük sürpriz! HBO’nun ilk yerli yapımında kendisi için de bir ilki yaşayacak!

Aslıhan Gürbüz’den büyük sürpriz! HBO’nun ilk yerli yapımında kendisi için de bir ilki yaşayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2008 yılında oynadığı Bir Bulut Olsam dizisiyle dikkatleri çekmişti Aslıhan Gürbüz. Sonrasında Yahşi Cazibe dizisiyle büyük bir üne kavuştu. Çok sevilen dizide Azeri bir kadına hayat veriyordu ve oyunculuğu ile de beğeni topluyordu.

Bu dizinin ardından Zeytin Tepesi, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Bodrum Masalı dizileri geldi. Aslıhan Gürbüz’ün çok konuşulan bir başka dizisi ise Ufak Tefek Cinayetler oldu. Bu dizide oynadığı Merve karakteriyle performansı büyük beğeni topladı. Dizinin finaline doğru sağlık sorunları oluşan ve ameliyat olan oyuncu, bir süre dinlenmeyi seçti.

Ayvalık’a yerleşen oyuncu, sağlığına odaklanarak 2 yıl boyunca setlerden uzak kaldı. Sonunda Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Kumru karakteri ile ekrana yeniden hızlı bir dönüş yapmış oldu başarılı oyuncu.

Aslıhan Gürbüz'den büyük sürpriz! HBO'nun ilk yerli yapımında kendisi için de bir ilki yaşayacak! 8

Aslıhan Gürbüz, sonrasında Masumlar Apartmanı’nın 2. sezonunda Ceylan karakterine hayat verdi. Güçlü oyunculuğu ile yine dizide ön plana çıkan isimlerden birisi olmayı başardı. Aslıhan Gürbüz, şu sıralar tatil yapıyor ve bol bol dinlenip sezonun yorgunluğunu atıyor. Ancak önümüzdeki süreçte yeni bir proje ile dönmeye hazırlanıyor!

Bu kez hem kendisi hem de Türk izleyicisi için bir ilke imza atacak! Gürbüz, hep sinemada ya da televizyon ekranlarında yayınlanan projelerde rol aldı. Fakat bu kez dijital bir platformun dizisinde oynamaya hazırlanıyor!

Aslıhan Gürbüz'den büyük sürpriz! HBO'nun ilk yerli yapımında kendisi için de bir ilki yaşayacak! 9

Gürbüz, başrolünü Nejat İşler ile paylaşacağı ve HBO için çekilecek olan Kör Noktası dizisinde oynayacak. Bu dizi, kendisi için ilk dijital projesi olmasının yanı sıra, HBO’nun da ilk yerli yapımı olacak.

Türkiye piyasasına yakında girmesi beklenen HBO’nun öne çıkacak bir dizisi olması beklenen Kör Noktası’nın yönetmenliğini Ahmet Katıksız üstleniyor. Senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı dizinin çekimlerinin Temmuz ayında başlaması planlanıyor. Nejat İşler’in bir polise hayat vereceği öğrenilen Kör Noktası dizisi, 8 bölümden oluşacak. Dizinin 2023’te izleyici ile buluşması bekleniyor.