Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir en çok sevdiğini söyledi, yorum üstüne yorum yağdı

Demet Özdemir en çok sevdiğini söyledi, yorum üstüne yorum yağdı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en çok konuşulan ve göz önünde olan genç oyuncuları arasında Demet Özdemir de yer alıyor. Oyuncu, özellikle geçtiğimiz yıl ekranlara gelen Erkenci Kuş dizisindeki performansı ve Sanem karakteriyle hafızalara kazındı. Hayran kitlesini de bu dizi sayesinde iyice genişletti.

Uzun zamandır hep romantik komedi dizilerinde rol almaktan sıkılan oyuncu, başka bir tür denemek istedi ve bu kez dram dizisi olan tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakteri ile ekranlara gelmekte. İbrahim Çelikkol ile de iyi bir uyum yakaladılar.

Demet Özdemir, yaz sezonunda arkadaşlarıyla doyasıya tatil yaptı. Pandemi sürecini İstanbul’daki evinde geçiren oyuncu, daha sonra Bodrum’a giderek adeta yazın tadını çıkardı. Sonrasında İstanbul’a döndü ve dizisinin yeni sezon hazırlıklarına başladı oyuncu.

Yaz sezonunda o kadar mutluydu ki Demet Özdemir adeta bir yaz insanı gibi her anını doyasıya yaşadığını da sosyal medya paylaşımlarından gösteriyordu. Ancak pek de öyle değilmiş! Zira Demet Özdemir, son yaptığı paylaşımda Eylül ayını çok sevdiğini, dolayısıyla sonbahar mevsimini sevdiğini de ifade ediyor.

Demet Özdemir’in hayranları ise duruma başka açılardan bakarak yanıtlar veriyorlar. Kimileri “Ben de Eylül ayını seviyorum, Eylül’ü sevmemin sebebi sensin” şeklinde yanıtlar verirken, kimileri de fotoğraftaki mavi gömleğine dikkat çekiyor. Oyuncuya mavinin çok yakıştığını söylemeye ve övgü dolu yorumlara devam ediyorlar.

İşte Demet Özdemir’in son paylaşımı:

Eylül ???? ennnn sevdiğim