Ana sayfa Dizi Haberleri Oyuncular baloda gibi! Yasak Elma’nın kadınlarını kim giydiriyor?

Oyuncular baloda gibi! Yasak Elma’nın kadınlarını kim giydiriyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, hem hikayesi hem oyuncuları hem de kostümleriyle çok konuşulan bir dizi olmaya devam ediyor. Dizinin kadın oyuncuları performanslarıyla olduğu kadar kıyafetleriyle de ön plana çıkıyorlar. Özellikle üç ismin kıyafetleri, neredeyse her hafta baloya gider gibi şık ve göz alıcı.

Aslında diziyi bir anlamda izlenir kılan özelliklerden birisi de bu. Aşk-ı Memnu dizisinin ilk dönemlerini hatırlayanlar bilir. En çok konuşulan durumlardan birisi de oyuncuların son derece şık ve tarz kıyafetleriydi. Pek çok dizide benzer özeni görüyoruz ancak bazıları bu konuda daha çok ön plana çıkmakta.

Aynı şekilde hatırlanacağı üzere Ufak Tefek Cinayetler’in kadın oyuncuları da ekranda her hafta tarzları, şıklıklarıyla arz-ı endam ediyorlar ve izleyenler de kıyafetlerin güzelliğine takılıyor, sosyal medyada çokça konuşuluyordu.

Her dizinin kamera arkasında aslında çok yoğun bir çalışma yer alıyor. Ekrana yansımasa da ciddi bir ekip çalışması ve özen yatıyor çekimlerde. Kimi dizilerin dekorları dikkat çekerken, kimileri için hikaye zaten sürükleyici oluyor. Ancak Yasak Elma gibi entrikası bol hikayeli dizinin en dikkat çekici yanlarından birisi de kostümler olmakta.

Özellikle Ender karakterini oynayan Şevval Sam, hem güzelliği hem de oyunculuğuyla giydiği kıyafetleri son derece başarılı bir şekilde taşıyor. Oyuncu, fit vücuduyla kostümleri o kadar yakıştırıyor ki en olmayacak gibi düşünülen renklerde rujlar, ojeler, kıyafetlerle her hafta bir baloda gibi salınıyor dizide.

Duruşu ve tarzıyla dikkatleri çeken oyuncu, aslında sahne ve özel hayatında da uzun süredir Stil Danışmanı Esra Başıbüyük ile çalışmakta. Ancak tabii dizinin bir de kostüm ekibi var. Şevval Sam ile birlikte Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şafak Pekdemir de tarz giyimleriyle moda ikonu gibi salınıyorlar. Bu başarıda dizinin kostüm ekibinin payı çok büyük.

Eda Ece de takipçilerinin ve hayranlarının kendilerine sıklıkla “Sizi kim giydiriyor?” sorularıyla muhatap kalmış olacak ki bu soruya toplu bir yanıt vererek instagram hesabından kendilerini kimlerin giydirdiğini aktardı.

Ece, dizinin kostüm ekibinin sosyal medya adreslerini ve Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ile kendisini giydiren kişinin de Aybüke Öz isimli styling olduğunu belirtti.

İşte merak edenlere o adresler:

Oyuncular baloda gibi! Yasak Elma'nın kadınlarını kim giydiriyor? 7