Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, en zayıf bulduğu özelliğini açıkladı!

Demet Özdemir, en zayıf bulduğu özelliğini açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisi ile büyük popülerlik kazanan Demet Özdemir, dram dizisi sürprizi yaparak 2020 yılına iddialı başladı. Doğduğun Ev Kaderindir ile ekranlarda yer alan oyuncu, başarılı performansı ile de övgü aldı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizinin setinde 2 aydır çalışma yapılmıyor. Ekibin yeniden ne zaman toplanacağı ise henüz netleşmedi. Demet Özdemir, karantina günlerini evinde geçirdi. Oyuncu, genel olarak ev işleri yaptı. Özellikle yer silme konusunda iddialı olduğunu belirten oyuncu, ev hanımlarının işinin kolay olmadığını söyledi.

Demet Özdemir, en zayıf bulduğu özelliğini açıkladı! 7

Instagram’da katıldığı sohbette konuşan Demet Özdemir, “Hiç kolay bir şey değil temizlik yapmak, evi çekip çevirmek. Hele bir de anneysen düşünemiyorum. Galiba hiç kimsenin bilmediği ve benim de yeni fark ettiğim; çok iyi yer süpürüp sildiğim. Şöyle, normalde süpürürsün, ben süpürdüğümü sanıyordum ama öyle değilmiş o. Tozlukların arasına girerek anladın mı? Gerçekten inanılmaz stres attım ve bu konuda iddialı ve başarılıyım. Kesinlikle bu bir yetenek” diye konuştu.

Kendisinin en zayıf özelliği konusunda da açıklama yapan Demet Özdemir, bunun vicdanı olduğunu söyledi. Oyuncu, vicdanı ile çok kolay oynanabileceğini vurgulayarak, şu açıklamaya yaptı:

“Vicdanımla çok kolay oynanır. Biri eğer gözümün içine bakıp gerçekten hissedebileceğim bir şekilde özür diliyorsa ya da bir şey istiyorsa ve yapabileceğim bir şeyse hayır demem mümkün değil ama bunu herkese yapmam. Yumuşak karın dediysek de o kadar da değil. Tanıdığımız insanlara.”