Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ev resmi çizdi, sosyal medya onu konuştu!

Demet Özdemir ev resmi çizdi, sosyal medya onu konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir isimli diziyle 25 Aralık Çarşamba akşamı izleyicilerle tv8 ekranında buluşacak olan Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ile iyi bir uyum yakaladı. Ünlü oyuncu, yeni dizisinin heyecanı içinde. Hayranları da merak ve heyecanla yeni diziyi bekliyor.

Demet Özdemir’in ev resmi çizmesi de sosyal medyada bir hayli yankı buldu.Hayranları, binlerce mesaj paylaştı. 22 Aralık Pazar günü twitter gündeminde Demet Özdemir 10 binin üzerinde mesajla giriş yaptı.

Demet Özdemir ev resmi çizdi, sosyal medya onu konuştu! 7

Özdemir’in Hürriyet gazetesindeki röportajı da büyük ilgi gördü. Oyunculuğun hayali olduğunu anlatan Özdemir, “Bu mesleği yaparak bir şeyler keşfetmek… Ama bugünü tahmin eder miydim? Hayır” diyerek hayallerinin ötesinde bir başarının sahibi olduğunu vurguladı.

İzmit’te küçük bir kasabada büyüyen Demet Özdemir, ablasının evlenmesinden sonra annesi ile birlikte yaşadı. O günleri anlatan oyuncu, “Annemle iki inançlı, güçlü kadındık. O yüzden bizim için hiçbir şey zor ve aşılamaz olmadı. Sorunlar yaşadık, zorluklar çektik. Ama hiç güçsüz hissetmedik. Hayallerimizi konuştuk, önümüzde kimse duramadı. Şu an yaşadığımız şeyler de aslında inançlı olmanın büyük bir nimeti” şeklinde konuştu.