Ana sayfa Dizi Haberleri Sürekli kahkaha atan Demet Özdemir gitti, ağlayan Demet geldi!

Sürekli kahkaha atan Demet Özdemir gitti, ağlayan Demet geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıllardır romantik komedi projelerinde yer alan Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisiyle bugüne kadar yapılan ve en büyük etki bırakan romantik komedi yapımını geride bıraktı.

Özdemir, şimdilerde ise bir dram projesi olan Doğduğun Ev Kaderin ile ekrana dönüş yapacak. 25 Aralık Çarşamba günü tv8 ekranında dizinin ilk bölümü yayınlanacak.Fragmanlarla ilk kez dram projesinden örnekler sunan Özdemir, dizide nasıl performans sergileyecek ve hayranları onu nasıl bulacak merak ediliyor.

Dram işi geldiğinde tereddüt ettiğini belirten oyuncu, ancak bu durumdan da korkmamış.

Hürriyet gazetesine konuşan oyuncu, “Romantik komedi sonrası drama işine başlamak benim için heyecan vericiydi. Fakat negatif bir korkuya neden olmadı. Zaten romantik ya da drama oyunculuğu ayrı şeyler de diyemeyiz” diye konuştu.

Özdemir, her türlü rolü denemek istediğini ve her türlü karaktere da hayat verebileceğini belirterek, cesur bir çıkış yaptı.

Oyuncu, “Dümeni dramaya kırdım, hep drama oynayacağım gibi bir durumum yok. ‘Erkenci Kuş’ dizisinde 40. bölüm itibariyle drama yapmaya, ağır sahneler çekmeye başlamıştık. O sahneleri çekmek beni çok heyecanlandırdı. Böyle bir hayal kurdum ve şimdi onun peşindeyim. Umarım karşılığını veririm”dedi.

Zaman geçtikçe olgunlaşan oyuncu, kendi kendini büyüten bir durum yaşadığını anlattı. Zeynep karakterinin içselleştirilmeye müsait olduğuna da değinen oyuncu,” Sürekli kahkaha atan Demet yerine, birazcık ağlayan bir Demet göreceksiniz. Umarım onu da seversiniz” şeklinde konuştu.