Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir günlerdir çok özel bir mesaj veriyor!

Demet Özdemir günlerdir çok özel bir mesaj veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Koronavirüs pandemisinde 2,5 ay kadar evinde kendisini karantinaya alan ünlü oyuncu Demet Özdemir, normalleşme adımlarını hızlı attı ve sosyal medya hesabından da adeta mutluluk saçtı… Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakteri ile izleyicilerle yeniden buluşan oyuncu, pandemi sürecinde çekimlere ara verilmesiyle dinlenme fırsatı bulmuştu.

Haziran ayı ile birlikte normalleşme adımlarını ilk atan ünlülerden olan Demet Özdemir, tekne tatiline çıktı. TV8’in ekran yüzü Saadet Özsırkıntı ile birlikte tatil yapan oyuncu, sosyal medya hesabından günlerdir yaptığı tatil paylaşımlarında, adeta ne kadar mutlu ve huzurlu olduğunu anlatmaya çaba harcıyor.

Demet Özdemir günlerdir çok özel bir mesaj veriyor! 10

Hayatın ne kadar güzel olduğunun mesajını paylaşımları ile gösteren oyuncu, hayranlarından da milyonlarca beğeni ve binlerce iltifat içerikli yorum alıyor.

Deniz ve güneşin tadını çıkartan oyuncu, zaman zaman doğal haliyle hayranlarının karşısına çıkıyor zaman zaman ise makyaj yapıp, şık giyinerek pozlar veriyor.

Demet Özdemir günlerdir çok özel bir mesaj veriyor! 11

Makyaj yapmayı normalde çok tercih etmeyen oyuncu, ağır makyajdan kaçınıyor.

Cilt temizliğine dikkat eden, beslenmesine önem vererek hem formunu hem de sağlığını korumaya çalışan Demet Özdemir, son günlerde oldukça mutlu.

Demet Özdemir günlerdir çok özel bir mesaj veriyor! 12

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakan oyuncu, etrafına da aşık saçıyor.

Demet Özdemir’e bu tatilin yaradığı her halinden belli oluyor.

Demet Özdemir günlerdir çok özel bir mesaj veriyor! 13