Ana sayfa Dizi Haberleri Saygı dizisine Zümrüdüanka dizisinden transfer!

Saygı dizisine Zümrüdüanka dizisinden transfer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV platformunda yayınlanacak olan Saygı dizisinin çekimlerine yakın bir zaman sonra başlanması bekleniyor. Behzat Ç.’nin devamı gelmeyince dizinin karakterlerinden Ercüment Çözer’in hikayesi yeni bir dizi olarak izleyicilerle buluşacak.

Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner, diziye katıldıkları bilinen isimlerdi. Daha sonra ortaya çıktı ki Rojda Demirer ve Eren Demirbaş ile de dizinin kadrosu için anlaşmaya varıldı.

Yeni gelin haberler Zümrüdüanka dizisinde Nisa Özgüç karakteri ile yer alan ünlü oyuncu Itır Ese’in de Saygı dizisine katıldığı yönünde. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Itır Esen dizinin başrol oyuncularından birisi oldu.

Itır Esen’in canlandırdığı karakterin gençlik halini ise oyuncu ile aynı adı taşıyan yeğeni Itır Esen oynayacak.

Saygı dizisine Zümrüdüanka dizisinden transfer! 8

1956 doğumlu olan Itır Esen, 2018 yılında Kalbimin Sultanı dizisinden 2 yıl sonra Zümrüdüanka ile yeniden ekrana dönmüştü. Ancak oyuncunun bu dizideki kötü kadın rolü kısa süreli oldu. Saygı dizisinde ise nasıl bir karakteri canlandıracağı merakla bekleniyor.

1999 yılında dünyaya gelen yeğen Itır Esen, 2017 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Ancak tacı 15 Temmuz hakkında yaptığı paylaşım nedeniyle geri alındı.

Saygı dizisine Zümrüdüanka dizisinden transfer! 9