Ana sayfa Güncel Haberler Demet Özdemir, Hande Erçel, Özge Gürel ve Eslem Akar’ın ortak bir noktası var!

Demet Özdemir, Hande Erçel, Özge Gürel ve Eslem Akar’ın ortak bir noktası var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tatil dönemi başladı ve birçok ünlü isim tatil yörelerinde sezonun yorgunluğunu atıyor. Ancak bazı isimler var ki, tatil sürecinde çalışmaya devam ediyor. Bu isimlerden 4 ünlü kadın oyuncu da aynı kaderi yaşıyor… İşte Demet Özdemir, Hande Erçel, Özge Gürel ve Eslem Akar’in ortak kaderi…

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. sezonu için 4 bölümlük stok için sette bulunuyor. Ekip arkadaşları ile birlikte sıcak havada çekimlerde yer alan Demet Özdemir, zaman zaman instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla kendisi hakkında bilgi veriyor. Oyuncu, çekimlerde olmaktan ve arkadaşları ile bir arada bulunmaktan son derece mutlu.

Demet Özdemir, Hande Erçel, Özge Gürel ve Eslem Akar'ın ortak bir noktası var! 10

Hande Erçel de aynı Demet Özdemir gibi dizi setinde… Sen Çal Kapımı isimli dizide Kerem Bürsin ile başrolde yer alan oyuncu, sette yoğun bir tempoda çalışıyor. Dizinin başarılı çıkış yapması ve partneri ile de çok uyumlu olması Hande Erçel adına önemli bir gelişme. Oyuncu; Siyah İnci, Halka ve Azize dizilerinde derinlikli karakterlere hayat verdikten sonra, şimdi daha eğlenceli Eda karakteri ile izleyici karşısına çıktı. Oyuncu, “Yaz yaz yaz” notu ile aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Demet Özdemir, Hande Erçel, Özge Gürel ve Eslem Akar'ın ortak bir noktası var! 11

Bay Yanlış dizisinde yeniden Can Yaman ile buluşan Özge Gürel de sıcak havalarda sette çekimlere devam ediyor. Ünlü oyuncu, dizi çekimleri için Göcek’e gitmişti. Burada moral bulan ve tatil havası yaşayan Özge Gürel, halinden memnun. Oyuncu, sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun çektiği filtresiz fotoğrafı ile de göz doldurdu.

Demet Özdemir, Hande Erçel, Özge Gürel ve Eslem Akar'ın ortak bir noktası var! 12

Eslem Akar da hemcinsleri gibi yeni dizisinin heyecanı içinde… Oyuncu, bein Connect platformunda yayınlanacak olan, 20’şer dakikadan oluşan Aile Şirketi isimli dizi için sette bulunuyor. Eslem Akar, “Bade Işıl Yüce diyorum” notu ile dizideki karakterine gönderme yapan bir paylaşımda bulundu.

Demet Özdemir, Hande Erçel, Özge Gürel ve Eslem Akar'ın ortak bir noktası var! 13