Ana sayfa Kadın Haberleri Şükran Ovalı’dan Sezen Aksu’ya büyük övgü ve kutlama!

Şükran Ovalı’dan Sezen Aksu’ya büyük övgü ve kutlama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sanatçı Sezen Aksu, 13 Temmuz 1954 doğumlu… 66. yaşını kutlayan Sezen Aksu’ya doğum gününde mesaj yollayanlardan birisi de ünlü oyuncu Şükran Ovalı oldu.

İşte ünlü oyuncunun Sezen Aksu ile ilgili instagram’da yayınladığı mesajı:  “İyi ki doğdun iyi ki bizim sezenimiz oldun. Vicdanın ,bedeninden taşan merhametin,umut oldu bize.. Her sözün ezber bozdu, ışık oldu… Her şarkın dokundu hayatlarımıza.. Ne desem az. Ne desem yetmez.. İyi ki doğdun “Sezen” insan seni çok çok seviyorum. Dostluğun, anneliğin hediyedir her daim var ol.”

Şükran Ovalı'dan Sezen Aksu'ya büyük övgü ve kutlama! 7

Oyuncu instagram hesabından ünlü sanatçıya olan hayranlığını övgü dolu cümlelerle ifade etti. Pandemi öncesinde Evlat isimli tiyatro oyununda rol alan Şükran Ovalı, karantina sürecini ailesi ile birlikte evinde geçirmişti.

Oyuncu, son dönemde dizilerde de rol almıyor. Şükran Ovalı’nın hayranları yeniden ne zaman ekrana döneceğini merakla bekliyor. Ovalı, en son 2018 yılında Ufak Tefek Cinayetler dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı. Oyuncu, 2 yıldır ekranda herhangi bir projede yer almadı.