Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’e yeni dizisi için ünlülerden destek yağdı!

Burak Deniz’e yeni dizisi için ünlülerden destek yağdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, Maraşlı dizisinde ilk kez göründü hem hayranları hem de yakın arkadaşları, yeni projesine büyük destek verdi. Alina Boz ile Maraşlı dizisinin başrolünde buluşan Burak Deniz, çok farklı bir hikaye ile izleyicilerin karşısında olacak.

Maraşlı dizisi yakında atv ekranında başlıyor. Henüz hangi gün yayınlanacağı belirtilmese de Ocak ayında izleyici ile buluşması tahmin ediliyor. Maraşlı’nın ilk fragmanı da sosyal medyada büyük ilgi gördü ve başrol oyuncuları için de hayranlardan binlerce destek mesajı yazıldı.

Benzer bir durum Burak Deniz’in yakın arkadaşları için de geçerli. Pınar Deniz, Özge Özder, Kaan Yıldırım, Birand Tunca, Uğur Kurul, Metin Akdülger, Cem Davran, Demet Gül, Yağızcan Konyalı, Cihangir Ceyhan gibi ünlüler instagram üzerinden desteklerini iletti.

Burak Deniz'e yeni dizisi için ünlülerden destek yağdı! 7

Burak Deniz, Maraşlı dizisinin hem fragmanını hem de afişini paylaştı. “Geliyor gelmekte olan” diye yorum yazan takipçiler, ilk fragmanı çok beğendiklerini ve heyecanlandıklarını ifade etti.

Burak Deniz’in ünlü arkadaşlarından bazıları emojilerle yanıt yazdı, bazıları da kısa mesajlarla destek sundu.

Burak Deniz, “Her şeye baştan başlayalım mı? MARAŞLI geldi” mesajıyla fragmanı yayınladı. Yağızcan Konyalı, “Başlayalım Şekerim” yanıtını verdi. Diğer ünlülerin mesajları şöyleydi:

Cem Davran, “Yolunuz açık olsun canım Burak, keyifle izleyeceğim.”

Uğur Kurul, “Hayırlı olsun. Başarılar.”

Özge Özder, “Yolunuz açık olsun güzel kalpli canım Burak.”

 

Senaryosunu Ethem Özışık’ın, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği dizinin görkemli kadrosunda; Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik rol alıyor.

Dizinin konusu; Özel Kuvvetler’den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.