Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ne kadar sevgi dolu olduğunu bir kez daha gösterdi

Demet Özdemir ne kadar sevgi dolu olduğunu bir kez daha gösterdi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – No:209 dizisinin ardından rol aldığı Erkenci Kuş dizisindeki Sanem karakterleriyle gönülleri fetheden Demet Özdemir, romantik komedi tarzındaki dizinin ardından bu kez bir dramda oynamak istemişti. TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir ile ekranlara geliyor şimdilerde.

İbrahim Çelikkol ile birlikte kamera karşısına geçen oyuncu, romantik komedide olduğu kadar, dram dizilerinde de başarılı olacağını herkese göstermiş oldu.

Oyuncunun gittikçe artan hayran kitlesi, onun sosyal medya hesabını da ilgiyle izliyor. Instagram’ı etkin bir şekilde kullanan Demet Özdemir, hem kamera arkasından yaptığı paylaşımlarla hem de özel hayatından notlarla takipçilerini mutlu ediyor.

Sette de enerjik, doğal ve samimi halleriyle görülen oyuncunun, hem dizideki oyuncu arkadaşları, hem partneri İbrahim Çelikkol hem de kamera arkasında çalışan ekibin adeta neşesi olduğu, çok sevildiği de anlaşılıyor.

Demet Özdemir ne kadar sevgi dolu olduğunu bir kez daha gösterdi 9

Demet Özdemir, yardımseverliğiyle de dikkat çekmekte. Geçtiğimiz günlerde Bergüzar Korel’in başlattığı ve sonrasına Hatice Şendil’in de dahil olduğu SMA’lı çocuklarla ilgili kampanya için de instagram’da canlı yayına katıldı.

Öncesinde de SMA hastası Poyraz Ali için bir elbisesini bağışlamış ve elbise 50 bin TL’ye satılmıştı. Canlı yayında Hatice Şendil, kampanyayı duyar duymaz hemen destek veren Özdemir’e teşekkür ederken, kimseye duyurmadan farklı yardımlar yaptığını da bildiklerini aktardı.

Demet Özdemir ne kadar sevgi dolu olduğunu bir kez daha gösterdi 10

Demet Özdemir’in bir başka duyarlı olduğu taraf da hayvanlar. Evinde de sevimli dostları olan oyuncunun sokak hayvanlarıyla da arasının iyi olduğu yaptığı bir paylaşımla da görüldü.

Demet Özdemir, dizinin setindeyken gördüğü iki sokak köpeği ile yakından ilgilenirken çekilen fotoğrafını instagram’da paylaştı.

İşte o paylaşım:

Demet Özdemir ne kadar sevgi dolu olduğunu bir kez daha gösterdi 11