Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden Zümrüdüanka dizisinin kaç bölümü kaldı?

Finale giden Zümrüdüanka dizisinin kaç bölümü kaldı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve başrollerinde Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ın oynadıkları Zümrüdüanka dizisi finale doğru gidiyor. İddialı başlayan bir diziydi ve geçtiğimiz sezon dikkatleri çekmişti. Pandemi arasından sonra yeni sezonda yeniden ekrana dönen dizi, başlardaki ilgiyi bulamıyor.

Dizinin gittikçe reytinglerinin düşmesi üzerine Cumartesi gününden Çarşamba gününe alınmıştı. Ancak aynı akşam ekrana gelen Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizilerinin yanı sıra Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de ekranda.

Ne yazık ki Zümrüdüanka’ya gün değiştirmek de işe yaramadı! Kanalın da düşen reytingler karşısında yapabileceği başka bir hamle kalmadı! Kapadokya’da çekimleri süren diziye yeni oyuncular da transfer olmuşta ama çare olmadı!

Final yapacağı geçtiğimiz hafta açıklanan diziye bu sezon İsmail Hacıoğlu, Menderes Samancılar ve Gökçe Eyüboğlu da katılmıştı fakat reytinglerin düşmesine engel olamadı bu durum da…

Zümrüdüanka dizisi yakında final yapacak. Dizinin kemik bir izleyici kitlesi var. Reytingleri düşük de olsa dizinin bitmesini istemiyorlar ama bir kaç bölüm sonra ekrana veda edecek.

Finale giden Zümrüdüanka dizisinin kaç bölümü kaldı? 4

Bu hafta 24. bölümle ekrana gelecek olan dizi, iki hafta sonra yani 26. bölümde final yapacak. Dizinin iki bölümü daha kaldı.

Bu arada Kapadokya’da çekimleri yapılan dizide Volkan Kocatürk’ün yerine de yönetmen koltuğuna eski yönetmen Serhan Şahin’in oturduğu da ortaya çıktı. Son 3 bölümü yeni yönetmen çekiyor.