Ana sayfa Dizi Haberleri Bir haftada 3 final kararı! Zümrüdüanka, Çocukluk dizilerinden sonra bir dizi sessiz sedasız veda etti!

Bir haftada 3 final kararı! Zümrüdüanka, Çocukluk dizilerinden sonra bir dizi sessiz sedasız veda etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon başından beri pek çok dizi, iddialı bir şekilde başlasalar bile kısa sürede final kararı ile birlikte ekrana veda etti. Uzun uğraşlar, büyük emekler ve aylar süren çalışmalarla hazırlanan diziler için final kararı vermek hem yapımcı hem de kanal için zor kararlar. Ancak reyting gibi bir mesele var ki herkesin elini kolunu bağlıyor! Kimi kanalları bir süre dizilerin arkasında durarak sabrediyor ama kimi zaman da çok fazla beklenmiyor ve reytingi düşen dizi gönderiliyor.

Bu konuda özellikle Kanal D, hızlı karar alan kanallar arasında. Bir kaç bölümde beklenen reytingi alamayan dizilere son veriyor. Çatı Katı Aşk ve Yeni Hayat dizileri de kanalın kısa süre önce ekrana veda eden yeni dizileriydi.

Star TV’de de benzer bir durum söz konusu. Örneğin Star’da sezon başında iddialı bir şekilde başlayan İyi Günde Kötü Günde dizisi, Elçin Sangu, Yasemin Allen, Ozan Dolunay’ın hayranlarını da çok heyecanlandırmıştı ama 6 bölümde Kanal D, final kararı aldı. Hatta Elçin Sangu, bir kaç bölümde bu kararın verilmesine de tepki vermişti.

Geçtiğimiz hafta iki diziyle ilgili bir final kararı haberi de Fox TV’den gelmişti. Kanal, Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk’in başrolünde oynadıkları Çocukluk dizisi için ilk olarak final kararını verdi. Hemen ardından da Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın oynadıkları Zümrüdüanka dizisi için final kararı geldi.

Bir haftada 3 final kararı! Zümrüdüanka, Çocukluk dizilerinden sonra bir dizi sessiz sedasız veda etti! 7

İki dizisinin final haberleri daha yankısını sürdürürken, Kanal D, bir dizisine daha bileti kesti! Sessiz sedasız bir şekilde dün akşam Kanal D’nin Bir Annenin Günahı dizisi ekrana veda etti!

Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Pamir Pekin ve Emre Kınay’ın başrolünde yer aldığı dizi, kadrosunun sağlamlığına rağmen ne yazık ki ekranda fazla tutunamadı. Büyük iddialarla başlayan dizi, sadece 5 bölüm sonra veda etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre Kanal D, Bir Annenin Günahı isimli diziyi 5. bölümü ile birlikte bitirme kararını verdi.