Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun, sosyal medyada gündem oldu!

Kardeşlerim dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun, sosyal medyada gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim isimli dizide Asiye karakterine genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun hayat veriyor. 15 Nisan 2006 doğumlu olan oyuncu, henüz 16 yaşında.

Onur Seyit Yaran ile dizide partner olan Su Burcu Yazgı Coşkun, izleyiciler tarafından çok beğenildi. Yaran 26 yaşında ama görünümü ile lise öğrencesi rolünde sırıtmıyor. Yaran ile Coşkun arasında tam 10 yaş var. Ancak Doruk ile Asiye ikilisi dizi hayranlarının son dönemdeki favorisi konumunda.

Kardeşlerim dizisinde yaşanan Doruk – Asiye aşkına izleyicilerin gösterdiği bu yoğun ilgi Su Burcu Yazgı Coşkun’un da kısa sürede popüler olmasını sağladı. Ekran önünde başarılı performans sergileyen Coşkun, röportajlarda ise henüz kendini ifade etmekte zorlanırken, biraz da utangaç tavırlar sergiliyor.

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun, sosyal medyada gündem oldu! 9

Henüz yeni yeni şöhret olan Coşkun’un sosyal medyada binlerce mesaj ile gündemin üst sırasına çıkması ise hayatın ona sunduğu lütuflardan birisi oldu…

Twitter ortamında TT olan Su Burcu Yazgı Coşkun’a birçok da iltifat yapıldı. Gençlik enerjisini sergileyen ve verdiği özel pozlara da hayranlarını mest eden genç oyuncu, güzelliğine yönelik birçok iltifat alıyor.

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun, sosyal medyada gündem oldu! 10

Sosyal medya kullanıcıları oyuncunun hem Kardeşlerim dizisindeki performansını hem de sosyal medya paylaşımlarını sıklıkla paylaşarak hakkında güzel yorumlarda bulunuyor.

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun, sosyal medyada gündem oldu! 11