Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un ilk tanışma hikayesinde bir detay var ki, dizinin de başarısı burada gizli!

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un ilk tanışma hikayesinde bir detay var ki, dizinin de başarısı burada gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çilek Kokusu ve ardından da No 309 isimli dizilerle yurt dışında tanınmaya başlayan Demet Özdemir, son 7 yıl içinde o kadar hızlı bir popülerlik süreci yaşadı ki, Türkiye’deki hayranlarından kat ve kat fazlasını yurt dışında elde etmeyi bildi… Bu süreçte Can Yaman ile birlikte başrolünde yer aldığı Erkenci Kuş dizisine çok şey borçlu olan genç oyuncu, Aşk Taktikleri filminin ardından, son dönemde Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisiyle de dünya çapında çok konuşuluyor.

Netflix’te yayınlanan ve büyük ilgi çeken Aşk Taktikleri isimli sinema filmiyle çok yüksek izlenme oranlarına ulaşan Demet Özdemir, şimdi de Disney Plus’ta devam eden Dünyayla Benim Aramda dizi projesi sayesinde gündemin ilk sıralarında bulunuyor. 8 bölümlük dizinin her hafta yeni bir bölümü paylaşıldığı için de Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’den oluşan dizinin başrolleri de sürekli gündeme geliyor.

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un ilk tanışma hikayesinde bir detay var ki, dizinin de başarısı burada gizli! 8

14 Eylül’de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Dünyayla Benim Aramda dizi fırtınasında Buğra Gülsoy ile Demet Özdemir partnerliği birçok izleyicinin ilgisini çekti. İki başarılı oyuncu, Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Demet Özdemir, yurt dışına çıktığında insanların kendisini tanımaya başladığı süreç içinde çok şaşırdığını anlattı. Oyuncu, “Çok şaşırdım tabii ki, çünkü bu kadar tanınacağımı ummuyordum. Bunun böyle geri dönüşünü görmek biraz şaşkınlık verdi bana. Üstümdeki kıyafete bakıyorlardır, saçıma bakıyorlardır diye algılarken beni tanıdıklarını fark ettim” diye konuştu.

Yurt dışına çıktığı zaman sokakta artık rahat şekilde dolaşamadığını ve hayranların kendisini tanıdığını söyleyen Demet Özdemir, dizilerinin yurt dışına satışının bu süreçte çok etkili bir neden olduğunun altını çizdi.

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un ilk tanışma hikayesinde bir detay var ki, dizinin de başarısı burada gizli! 9

Buğra Gülsoy da partnerini doğrulayarak, yurt dışında Türk dizilerinin çok izlenmekte olduğunu hatırlattı. Oyuncu bir başka soru üzerine parası olan kişinin hayatta güçlü olduğu yargısını ifade etti. İç güzelliğin dış güzellikten daha önemli olduğunu da belirten Buğra Gülsoy, para veya güç yerine güzelliği tercih edeceğinden bahsetti.

“Bir rol görüşmesine gittiği zaman karakter uygun giyinir misiniz?” şeklindeki bir soruyu da yanıtlayan Buğra Gülsoy, kendisinin bunu yaptığını söyledi. Demet Özdemir de bunu kendisinin de yaptığını belirterek, ama geç fark ettiğini ifade etti. Oyuncu, “Ben karaktere uygun giyinmeye özen gösteriyormuşum, bunu çok fark etmedim ama son zamanlarda bunu anladım” ifadesini kullandı.

Ünlü ikili diziden önce tanışmadıklarını da programda itiraf etti. Dünyayla Benim Aramda projesi için ilk buluşmada tanıştıklarını anlatan Demet Özdemir, “İçeriden Tolga geldi” diyerek rol arkadaşının ilk tanışmada karakter gibi giyindiğini ve öyle bir his edindiğini söyledi.

Buğra Gülsoy da “Kırk yıllık arkadaş gibiydik” diyerek ilk tanıştıkları gün hemen kaynaştıklarını belirtti. Rol görüşmelerini karakter gibi giyinerek ve onun gibi davranarak yapma konusunda Buğra Gülsoy, “İster istemez o karaktere bir şekilde bürünüyorsun” dedi.

Buğra Gülsoy ve Demet Özdemir, dizinin ilk buluşmalarının yaşandığı Nisan ayında ilk kez tanışmıştı.

Ancak gelinen süreçte çok iyi bir iletişim kurdukları, dizide çok başarılı partnerlik süreci yaşadıkları ve arkadaşlıklarının da hızlı bir şekilde geliştiğini aşağıdaki videoda yer alan samimi halleriyle de kanıtladı. İkilinin bu samimi görüntüsü Dünyayla Benim Aramda dizisine de sirayet etti ve hikaye kadar oyuncuların güçlü uyumu da dizinin başarısında etkili oldu.