Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma fanlarına akıl sır ermiyor! Eda Ece’ye kahkaha attıran paylaşım…

Yasak Elma fanlarına akıl sır ermiyor! Eda Ece’ye kahkaha attıran paylaşım…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın fanları, sosyal medyadan ilginç paylaşımlar yapmaya devam ediyorlar. Dizideki ilginçliklere, sosyal medyadaki esprili içerikler de eşlik etmekte. Entrikası bol dizinin üç kadın oyuncusunun kamera arkasındaki dostlukları ise dikkat çekiyor.

Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade, kamera önünde birbirlerini bir kaşık suda boğacak kadar haz etmeyen üç kadını oynuyorlar. Şahika-Yıldız ve Ender, dizinin hem güzel, cazibeli, iddialı hem de entrikalarıyla ne yapacakları belli olmayan üç kadını. Başarılı oyunculuklarıyla karakterlere hayat veren oyuncuların kamera arkasında ise iyi dost oldukları görülüyor.

Dizinin başından beri yer alan Şevval Sam ve Eda Ece’nin yakınlıkları biliniyordu. Geçtiğimiz sezon diziye katılan Nesrin Cavadzade de bu iki isimle tatil günlerinde bile buluşmaya başladı. Üç kadın oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir araya gelmiş ve fotoğraflarını sosyal medyada yayınlamışlardı.

Oyuncuların bu yakınlıkları, fanlara da ilginç kolajlar yapma imkanı sağlıyor. Kadın oyuncuların fotoğraflarına çeşitli benzetmeler, çıkartmalar, emojiler yerleştiren fanlar, sosyal medyada eğlenceli paylaşımlar yapıyorlar.

Son paylaşımı gören Eda Ece de kendi story’sine ekleyerek kahkaha emojilerini yerleştirdi. İşte o paylaşım:

Yasak Elma fanlarına akıl sır ermiyor! Eda Ece'ye kahkaha attıran paylaşım... 7

Geçtiğimiz günlerde de dizinin üç kadın oyuncusunun çocukluk fotoğraflarını bulup kolaj yapan bir takipçinin fotoğrafını paylaşmıştı Şevval Sam.

İşte o fotoğraf…