Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı başlamadan, sosyal medyada atıştılar!

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı başlamadan, sosyal medyada atıştılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonunun eğlenceli dizilerinden birisi olan Star TV’nin Ada Masalı, 15 Haziran Salı günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizi, iki başarılı ve rol aldıkları yapımlardaki oyunculuklarıyla övgüler alan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ı bir araya getiriyor.

Turan, son olarak Show TV’nin Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş ile rol almış ve Halide karakterine hayat vermişti. Karagül dizisiyle dikkatleri çeken Ayça Ayşin Turan, kariyerinde sağlam adımlarla yürüyor.

Alp Navruz da yine başarılı oyunculuğu ile büyük beğeni topluyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle büyük dikkat çektikten sonra Elimi Bırakma ve ardından Zümrüdüanka dizisinde oynamıştı.

İki başarılı isim, bu kez dram yerine romantik komedi dizisinde rol almayı seçti ve Ada Masalı dizisiyle de izleyenleri şaşırtacaklar!

Ay Yapım imzalı dizinin iki oyuncusu, henüz yeni bir araya gelmelerine karşın birbirlerine de çok ısınmışa benziyorlar! İkili, ilk olarak geçtiğimiz Pazar günü Menajerimi Ara dizisinde birlikte konuk oyuncu olmuştu.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı başlamadan, sosyal medyada atıştılar! 13

Senaryo gereği bir dizide buluşacak iki partnere hayat verdiler. Gerçekte de olacak duruma bir atıfta bulunularak güzel bir başlangıç yapıldı.

İkilinin ekran uyumunu merak eden hayranları da Menajerimi Ara’daki bu keyifli buluşmayı heyecanla izlediler.

O sahnelerin çekimleri sırasında Navruz ve Turan, instagram’dan paylaşımlar da yaptılar. Bu arada aralarında tatlı bir de atışma yaşandı.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı başlamadan, sosyal medyada atıştılar! 14

Birlikte çekilen ilk fotoğraflarının hangisi olduğuna dair bir atışmaya girdiler. Sosyal medyadan birbirlerini etiketleyerek “ilk bu, yanlışınız var ilk bu” şeklinde paylaşımlarla hayranlarını da hem güldüler, hem de bu eğlenceli atışma ile sosyal medyada büyük bir etkileşim oluşturdular…

İşte iki oyuncunun Ada Masalı dizisi öncesinde takipçilerini mutlu eden paylaşımları…

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı başlamadan, sosyal medyada atıştılar! 15

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı başlamadan, sosyal medyada atıştılar! 16

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı başlamadan, sosyal medyada atıştılar! 17

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı başlamadan, sosyal medyada atıştılar! 18 Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı başlamadan, sosyal medyada atıştılar! 19