Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Akkaya, yıllar önce Cem Yılmaz ile verdiği pozu savundu

Deniz Akkaya, yıllar önce Cem Yılmaz ile verdiği pozu savundu

tarafından ker_def
Deniz Akkaya, Cem Yılmaz’la verdiği poz hakkında konuştu

Sözcü’de yer alan habere göre ilk olarak Yeliz Yeşilmen’in paylaştığı ve eşinin atletli göründüğü fotoğrafa yaptığı yorum sorulan Deniz Akkaya, konuyla ilgili ilk kez konuşarak bir anlamda son noktayı da koymuş oldu. Akkaya paylaşımıyla ilgili olarak: “O fotoğraf bir arkadaşımın sitesinde de paylaştığı bir kareydi ve benim yaptığım tek şey fotoğrafın altına bir Şebnem Ferah şarkı sözü yazmak oldu. Bence o görüntünün travmatik bir tarafı vardı ve o karede bir ironi yapıldığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

CEM YILMAZ’LI FOTOĞRAFA AÇIKLAMA

Arif V 216 filmiyle birlikte gündemden inmeyen Cem Yılmaz’la 15 yıl önce verdiği seksi pozlarını hatırlatan muhabirlere samimi bir şekilde konuşan Deniz Akkaya, ”O kareleri Gülse Birsel’in başında olduğu bir dergiye vermiştik. Ne kadar başarılı bir kadın olduğunu üzerinden 15 yıl geçmiş olmasına rağmen halen konuşulmasından anlıyoruz” yorumunu yaptı. Muhabirlerin, ‘Yeniden aynı pozu verir misiniz?’ sorusunaysa; “Bugün de olsa aynı pozu veririm, neden içimize mi kapanıyoruz? Geriye mi gidiyoruz? Tabi ki yine veririm” şeklinde yanıtladı. O dönem sevgili olmadıklarının da altını çizen Akkaya, “15 yıldır bu soruyu soruyorsunuz, böyle bir aşk yok” dedi.

AKKAYA’DAN FOTOŞOP AÇIKLAMASI

Kısa bir süre önce sosyal medya hesabından paylaştığı fotoşoplu karesi hatırlatılan Deniz Akkaya, “Biraz bel oyukluğu vermek istemiştim ancak konu çok başka yerlere gitti, fazla büyütülecek bir şey değil” yanıtını verdi.

DEMET AKALIN’A DESTEK ÇIKTI

Deniz Akkaya, bir hayranına verdiği hediyeyi geri isteyen Demet Akalın’ı da haklı buldu ve “Şimdilerde Demet’in üzerine fazla gidiliyor” demekle yetindi.